Doen

bij Zwier

Er even helemaal uit zijn met het team of tijdens een training, los van de dagelijkse gang van zaken. In een ontspannen en prikkelende setting ontstaan de beste ideëen. We hebben verschillende activiteiten die je kan toevoegen aan jullie dag. Naar buiten de natuur in of liever binnen blijven voor een yogales. Laat je inspireren bij Zwier.

Begin je dag goed met yoga

Ontspannen en fit de dag beginnen? Onze enthousiaste en ervaren yogadocenten dragen hier graag aan bij op een nuchtere manier. Wat heeft jouw team nodig? Een rustige yin of actieve flow les? We hebben ervaring met lesgeven op verschillende niveaus, iedereen kan meedoen. En nee, voor yoga is het niet van belang om heel lenig te zijn ;).

 

-> tot 25 personen per groep
-> 1 uur
-> €250

Wandelen en Varen

Over een grasdijk, door het weiland en langs het water wandel je met onze gids langs natuurgebied de Botshol. Daarna vaar je per boot terug naar Zwier. Genieten van de wind door je haren en de weidsheid van de Vinkeveense Plassen.

 

-> tot 30 personen per groep
-> ± 1,5 uur
-> boot met schipper/wandelgids
-> vanaf €275

Mediteren kun je leren

We kennen het vast allemaal, een monkey mind of onrustig gevoel. Ervaar wat meditatie voor jou en je team kan betekenen. Focus aan het begin van een drukke strategiedag of loslaten na een intensieve brainstorm. Je leert meditatietechnieken die je op verschillende momenten kunt toepassen.

 

-> tot 25 personen per groep
-> 1 uur
-> €250

Wandelen… de paden op

Niks lekkerder dan de natuur in op een hectische dag. Benen strekken, frisse lucht, langs het water, met je voeten in het gras, in een andere omgeving. Je maakt een mooie wandeltocht met onze gids en kunt kiezen uit diverse wandelingen: cultuur & natuur snuiven, mindfull wandelen of een stilte wandeling.

 

-> tot 30 personen per groep
-> ± 3/4 uur
-> vanaf €75

Sloepenslag

Ouderwets schermloos, met kaart, kompas en aanwijzigingen zoeken jullie je route en ontdek je de Vinkeveense Plassen in een sloep. Onderweg krijg je allerlei vragen en opdrachten. In ontspannen sfeer kan iedereen meedoen met deze leuke competitie en rivaliteit tussen de teams!

 

-> 20 tot 100 personen, max 8p per boot
-> ± 2 uur
-> vanaf €27,50 p.p.

Zeilslag

Gewapend met vaarkaart en opdrachten zeil je van locatie naar locatie om vragen te beantwoorden. Tactisch inzicht is noodzakelijk, afhankelijk van windkracht en windrichting bepaal je welke locaties je aandoet om zo veel mogelijk punten te bepalen.

 

-> 20 tot 100 personen
-> Max 5 personen per boot
-> ± 2 – 3 uur
-> per boot 1 ervaren zeiler noodzakelijk (zeilinstructeur optioneel)
-> vanaf €14,50 p.p.

“Als je strategische plannen wilt smeden, kun je wel een ‘frisse wind’ gebruiken. Nou, die was er bij Zwier. Heel bijzondere én productieve dagen!”

Merijn Everaarts, Dopper

Volledige offerte

Weet je al meer over de invulling van de dag? Vul het formulier in en wij nemen binnen een werkdag contact met je op.

Contact

Winkeldijk 20a
3645AP Vinkeveen
0294 281 426
zakelijk@zwier.nl

zij gingen je voor

een greep uit onze klantenkring