ONTDEK ZWIER
ben ik effectiever

Ontspannen

Wij zijn Zwier.

Zwier geeft Bewust Zijn. Wij geloven dat iedereen effectiever, creatiever en meer verbonden is als je ontspannen bent. De inspirerende locaties zorgen voor focus en verbinding. Maak gebruik van het buitenterrein of ga het water op en laat alles even los. De keuken van Zwier verrast en voedt. Staan er meer dagen gepland? Overnachten in onze Havenhuisjes of luxe Zwier tenten brengt iedereen uit het hoofd en in het lijf. Dat geeft nog eens extra energie binnen het team!

Offline bij Zwier

Social Box

2021 staat bij Zwier in het teken van offline. We willen meer bewustzijn creëren van de ruimte die kan ontstaan zonder telefoon. Om deze reden zijn we een unieke samenwerking aangegaan met Social Box. Het doel van de makers is mensen te helpen om meer in het hier en nu te zijn. Voor ons hebben ze een uniek Zwier Zakelijk exemplaar gemaakt, waarin je je telefoon kan achterlaten tijdens jullie bijeenkomst. Voor even of voor de hele dag. Minder afleiding, meer focus.

 

24 uur offline

met je team

Tijdens ’24-uur offline’ gaan jullie als team aan de slag om sterker en met meer energie de toekomst in te gaan. Een dag en een nacht zonder telefoon, zonder beeldscherm en zonder internet. Los van externe prikkels, meer focus creëren om sneller tot de kern te komen. Durft jouw team het aan?

Zwier was met haar unieke sfeer een ideale plek voor onze teamdagen. Met elkaar in deze omgeving neem je de tijd voor goede gesprekken.

Mieke van Groningen, Head of Regional Marketing C&A

zij gingen je voor

een greep uit onze klantenkring