ONTDEK ZWIER
ben ik effectiever

Ontspannen

Wij zijn Zwier.

Wij geloven dat iedereen effectiever, creatiever en meer verbonden is als je ontspannen bent. Zwier is een locatie die dit graag mogelijk maakt. Ons doel is om naast effectieve meetings ook ontspanning toe te voegen aan jullie vergaderdag. Dit kan heel simpel door gebruik te maken van ons buitenterrein, het water op te gaan, maar ook door één van onze inspirerende Team Sessies. Staan er meer dagen gepland? Overnachten in onze Havenhuisjes brengt iedereen uit het hoofd en in het lijf. Dat geeft nog eens extra energie binnen het team!

Offline bij Zwier

Social Box

2020 staat bij Zwier in het teken van offline. We willen meer bewustzijn creëren van de ruimte die kan ontstaan zonder telefoon. Om deze reden zijn we een unieke samenwerking aangegaan met Social Box. Het doel van de makers is mensen te helpen om meer in het hier en nu te zijn. Voor ons hebben ze een uniek Zwier Zakelijk exemplaar gemaakt, waarin je je telefoon kan achterlaten tijdens jullie bijeenkomst. Voor even of voor de hele dag. Minder afleiding, meer focus.

 

 

24 uur offline

met je team

Tijdens ’24-uur offline’ gaan jullie als team aan de slag om sterker en met meer energie de toekomst in te gaan. Een dag en een nacht zonder telefoon, zonder beeldscherm en zonder internet. Los van externe prikkels, meer focus creëren om sneller tot de kern te komen. Durft jouw team het aan?

Zwier was met haar unieke sfeer een ideale plek voor onze teamdagen. Met elkaar in deze omgeving neem je de tijd voor goede gesprekken.

Mieke van Groningen, Head of Regional Marketing C&A

zij gingen je voor

een greep uit onze klantenkring