"in deze workshop brengen we je terug

naar een moment van rust"

Uit je hoofd, in je lijf

In de dynamiek van de werkdag heeft het denken vaak de overhand. We schakelen over op de automatische piloot in ons hoofd. Daardoor verliezen we het contact met ons lijf en onze gevoelens. We hebben last van herhalende gedachten en kunnen zo afgeleid raken dat het steeds moeilijker wordt om concentratie te vinden of creatieve oplossingen te bedenken. In deze workshop brengen we je terug naar een moment van rust.

  • vanaf 8 personen
  • duur 1,5 uur 
  • v.a. € 750,- excl btw
  • voor iedereen maar vooral voor teams die in de basis veel ‘hoofd’ werk doen

INHOUD

Tijdens de workshop “uit je hoofd, in je lijf” kom je op een effectieve manier in je lichaam en worden je gedachten vanzelf rustiger en meer in balans. We gaan aan de slag met een aantal simpele Mindfulness- oefeningen, gericht op aandacht en ademhaling. Met Mindfulness leren we om met bewuste aandacht in het huidige moment te zijn. Theorie en interactieve elementen wisselen elkaar op een prettige manier af. Deze workshop kan ingezet worden als break gedurende een (lange) vergaderdag of juist aan het einde van de dag als oplaadmoment voor iedereen weer naar huis vertrekt. Jouw team vertrekt met praktische tips die direct toe te passen zijn op de werkvloer.

Resultaat:

Focus

Jouw team gaat opgeladen en meer gefocust naar huis

Less stress

Deze workshop draagt bij aan stressreductie

Creativiteit

De opgedane rust versterkt de creativiteit

OVER HET OPLAADPUNT

Bij Het Oplaadpunt geloven we dat het in deze tijd nodig is om regelmatig op te laden door het nemen van rust. Echte rust, dus volledige ontspanning zonder telefoons, schermen of andere afleiding. Bij voorkeur op een mooie plek in de natuur. Middels Oplaad Workshops, Trainingen en (Business) Retreats kom je bij ons ‘uit het hoofd in het lijf’. Het Oplaadpunt is er voor de stadse mens die de drukte af en toe wil ontvluchten om zich op te laden en kenmerkt zich door een nuchtere en toegankelijke aanpak.

Volledige offerte

Weet je al meer over de invulling van de dag? Vul het formulier in en wij nemen binnen een werkdag contact met je op.

Contact

Winkeldijk 20a
3645AP Vinkeveen
0294 281 426
zakelijk@zwier.nl

zij gingen je voor

een greep uit onze klantenkring