"een krachtige organisatie bestaat uit individuen

die zichzelf kennen en zichzelf durven zijn."

Samenwerken zonder ruis

Bewuste mensen hebben een breder perspectief, denken (ook) in lange termijn oplossingen en werken soepeler met elkaar samen. Deze workshop leert je geen nieuwe trucjes aan, maar leert ze juist af. Een teamsessie waarin bewustwording wordt aangewakkerd door psychologie, filosofie en spiritualiteit te combineren. Klinkt ‘zwaar’, maar is juist erg verhelderend en down-to-earth. Je leert hoe je als team een echte verbinding met elkaar aan kunt gaan en zo zonder ruis kunt samenwerken.

  • min 5 – max 12 deelnemers
  • duur 3 uur 
  • v.a. € 750,- excl btw
  • voor teams die durven stil te staan om vooruit te gaan

INHOUD

Het eerste deel van de teamsessie gaat over bewustwording van je lichaam en mind. Doorzie je belemmerende overtuigingen en ontdek wat jouw intuïtie voor je kan betekenen. Juist op de werkvloer. Deel twee van deze sessie richt zich op eerlijke communicatie, oordeelloos luisteren en jezelf uiten zonder schaamte. Dit deel gaat ook over het besef van andermans perspectief en dus de relativiteit van waarheid.

Deze teamsessie combineert:
Meditatie, beweging, ademhaling, praktische filosofie, mindfulness, rollenspelen, feedbacktraining en communicatietechnieken.

Resultaat:

Vertrouwen

Vertrouwen en eerlijkheid als basis binnen teams

Samen

Soepele communicatie en effectief samenwerken

Zelfinzicht

Zelfinzicht & bewuster inzetten van energie

OVER CLAIRE EN ANNELIN

Claire en Annelin zijn de trainers van deze teamsessie en oprichters van The space between. Annelin is psycholoog en net als Claire coach, trainer en yoga & meditatiedocent. Al sinds 2013 werken zij samen als organisatoren en inspiratoren van LifeLong Learning: filosofie-avonden waarmee zij graag ruimte scheppen in het dagelijks denken. Met The space between bundelen zij al hun krachten en inzichten, om meer inner & outer space te creëren. Hun doel is om op luchtige wijze diepgang te zoeken: light & deep gaan wat hen betreft heel goed samen. Zowel Annelin als Claire hebben een onuitputtelijke nieuwsgierigheid naar mensen en het doorgronden van het leven. Zij hechten veel waarde aan proberen, spelen, lachen, naar je hart luisteren en blijven creëren.

Volledige offerte

Weet je al meer over de invulling van de dag? Vul het formulier in en wij nemen binnen een werkdag contact met je op.

Contact

Winkeldijk 20a
3645AP Vinkeveen
0294 281 426
zakelijk@zwier.nl

zij gingen je voor

een greep uit onze klantenkring