Over Ons

Zwier, de vrijhaven van de stad

“Wij geloven en ervaren zelf dat we creatiever, effectiever en meer onszelf zijn als we ook kunnen ontspannen in ons werk.”

Wonend en werkend in Amsterdam merkten wij (Yordi, Esther en Mariska) dat voor ons het tempo van het leven op momenten vrij ambitieus was. Wanneer het even kon, trokken wij naar Vinkeveen, toen nog Haven Winkeloord, om te ontspannen. Toen we besloten het bedrijf van onze (schoon)ouders (Cock en Marjo Griffioen) over te nemen, was deze ervaring de kern van de nieuwe plannen.

Nu met Zwier hebben we een plek gecreëerd waarbij werken en ontspannen heel goed samen gaat. Wij geloven en ervaren zelf dat we creatiever, effectiever en meer onszelf zijn als we ook kunnen ontspannen in ons werk. Juist in deze snelle en hectische tijd is dat zo belangrijk. Daarom kun je bij Zwier óók met jouw team komen voor een vergadering, brainstorm, workshop ed en hopen wij dat we met ons aanbod jullie dag kunnen verrijken met een stuk ontspanning en inspiratie.

Doen wat goed voelt, dat kan bij Zwier. En daarom zijn we zo flexibel mogelijk in het invullen van jullie programma. Zolang ontspannen en opladen een onderdeel van het programma is, is het wat ons betreft een geslaagde dag. Komen jullie het ervaren?

Volledige offerte

Weet je al meer over de invulling van de dag? Vul het formulier in en wij nemen binnen een werkdag contact met je op.

Contact

Winkeldijk 20a
3645AP Vinkeveen
0294 281 426
zakelijk@zwier.nl

zij gingen je voor

een greep uit onze klantenkring