Winter

bij Zwier

Ontspanning brengt focus. Zwier is een locatie die graag bijdraagt aan meer creativiteit en verbinding op de werkvloer. Als je ontspannen bent, komt de creativiteit naar ons idee het beste naar de oppervlakte. 

 

Naast een meeting of brainstorm bieden we mooie activiteiten aangepast aan het seizoen. Je vergadering onderbreken met een frisse wandeling, napraten bij knetterend haardvuur of genieten van heerlijk winters eten?

 

Bij Zwier voel je dat je leeft, misschien juist wel in de winter. De stad uit, even los van het alledaagse met je team. Kijk hieronder voor alle fijne mogelijkheden.

Naar Buiten

In de winter is onze neiging om binnen te zijn. Maar af en toe kan een frisse neus halen precies dat brengen wat jullie team nodig heeft. Klik hier voor de verschillende mogelijkheden ‘buiten zijn’.

Ontspannen met Yoga

Voor ons is yoga een mooie manier de rust van binnen te ervaren. Het creëert ruimte en draagt bij aan afstand nemen van de snelheid van de dag. Start of onderbreek je meeting met een heerlijke yogales van een uur. Klik hier voor meer ontspanning.

Vier bij Zwier

Iets te vieren? Proost en vier bij Zwier. Borrelen bij het vuur, muziekje op de achtergrond, mooi gedekte tafel, bijzonder dineren. Voel jij het ook?

Vraag naar de mogelijkheden, de bubbels staan koud : )

Opwarmen bij het Vuur

Het vuur knispert en verwarmt, maar vuur kan ook transformeren. Het is van oudsher de plek om het oude los te laten en ruimte maken voor iets nieuws. Hebben jullie ook nieuwe paden te bewandelen? Sluit de dag af bij het vuur met marshmallows en warme choco. Gloeiwijn kan ook :). Vertel ons je plannen en wij kijken graag wat we voor jullie kunnen betekenen.

Vernieuwd Winter Menu

De aarde brengt ons in de winter veel mooie voedende groenten. We serveren heerlijke gerechten voor jullie, zoals Beet Bourguignon of een Midwinter Vega-bbq met gegrilde groenten en smeltende camemberts. Laat je verrassen door onze inspirerende vegetarische keuken. Klik hier voor ons vernieuwde menu.

Mediteren kun je Leren

Mediteren.. een term die je steeds meer hoort. Het is een manier om ruimte in je hoofd te creëeren en een bewezen activiteit om stress tegen te gaan. Ervaar in onze korte workshop makkelijk toe te passen technieken. Klik hier voor meer ontspanning.

Ontdek Zwier

Maak jullie programma compleet.

Zwier heeft veel om uit te kiezen. Wat kunnen wij voor jullie betekenen?

Behoefte aan nog meer details? Download hier dan de volledige brochure van Zwier Zakelijk.

Volledige offerte

Weet je al meer over de invulling van de dag? Vul het formulier in en wij nemen binnen een werkdag contact met je op.

Contact

Winkeldijk 20a
3645AP Vinkeveen
0294 281 426
zakelijk@zwier.nl

zij gingen je voor

een greep uit onze klantenkring