"iedereen in een organisatie

heeft betekenis voor de toekomst ervan"

Maak sluimerend potentieel wakker

Ieder team staat bol van potentieel. Pas als iedereen zich op zijn plek voelt in het nastreven van een gezamenlijke visie, wordt dit potentieel volop benut. In deze workshop herijken we ieders rol in het team. Vanuit die samenhang wordt een concrete visie voor de nabije toekomst zichtbaar en ontpoppen ideeën voor een belangrijke mijlpaal in die richting. Het team is wakker.

  • max. 16 deelnemers
  • duur: 4 uur
  •  € 780,- excl btw
  • voor teams en organisaties die de visie en prioriteiten voor de nabije toekomst opnieuw willen bepalen 

INHOUD

In een veeleisende omgeving van teams kunnen scheurtjes ontstaan in de onderlinge verhoudingen. Ook vertroebelt vaak het gezamenlijk perspectief; waar is de vonk gebleven? Deze workshop heeft een tweedeling: In deel 1 krijgt het team door middel van één of meer opstellingen inzicht in de onderliggende groepsdynamiek. Het team brengt daar samen verandering in aan en kan vanuit vertrouwen verder: helderheid erin, overtollige ruis eruit. In deel 2 schept het team een helder perspectief op de nabije toekomst waar iedereen zichzelf in herkent. We maken concreet welke mijlpaal op korte termijn prioriteit heeft. Het resultaat is een grotere teamspirit, omdat ieder vanuit eigenheid toewerkt naar een gemeenschappelijk doel.

Resultaat

  • Meer inzicht in elkaar en ieder op z’n plek
  • Vanuit samenhang een helder perspectief voor het team
  • Helderheid over ieders eigenaarschap en leiderschap in het toewerken naar dit perspectief
OVER ANNE VRIES

Anne is socioloog, coach en medeoprichter van Idéfix; een idee café in Amsterdam waar slapende ideeën ontpoppen tot initiatieven. Idéfix geeft eenmalige events, evenals langdurige programma’s voor individuen en teams. Volgens Anne heeft iedereen in een organisatie betekenis voor de toekomst ervan. Overal in de organisatie leven relevante ideeën en is creatief potentieel aanwezig om het geheel beter te maken. Anne werkt in teams vanuit systemisch perspectief. “Om als team wendbaar en creatief te blijven is het belangrijk om ieders plek te herijken en helder te maken of die nog klopt. Zodra ieder weer zijn werkelijke plek in kan nemen ontstaat er zicht op en drive richting een gezamenlijk perspectief”. Het resultaat is krachtig: de ruis lost op, er ontstaat een team vol veerkracht, dat in het licht van dit perspectief onvoorspelbare gebeurtenissen gemakkelijker aankan.

Volledige offerte

Weet je al meer over de invulling van de dag? Vul het formulier in en wij nemen binnen een werkdag contact met je op.

Contact

Winkeldijk 20a
3645AP Vinkeveen
0294 281 426
zakelijk@zwier.nl

zij gingen je voor

een greep uit onze klantenkring