De Pakschuyt

Op het water komen de goede ideeën vanzelf. In de rust van het buiten zijn gaat samenwerken gemakkelijker. Dat is wat vergaderen op de Pakschuyt kan toevoegen aan jullie dag. Liggend op één plek, aan een eiland om af te kunnen stappen, of varend over de Vinkeveense Plassen. Veel is mogelijk. En goed om te weten, de boot is volledig elektrisch dus geruisloos. Hoe kan het verblijf op De Pakschuyt bijdragen aan een goede sessie? Wij denken heel graag mee.

  • Stuurhut met rondzit 10m2
  • Eetkamer met zitje 10m2
  • Buitendek 20m2

Omdat de Pakschuyt op zoveel manieren ingezet kan worden, zijn de prijzen aangepast op de wens en dus op aanvraag.

VOORZIENINGEN

+ vergaderen max 5p
+ borrel max 15p
+ hi-speed WiFi
+ workshopmateriaal
+ (h)eerlijke koffie & thee

“De Pakschuyt is magisch. Op het water zijn beïnvloedt de kwaliteit van het heldere denkvermogen, verbondenheid, introspectie en analytisch vermogen van de deelnemers. Ik merk dat ik op de Pakschuyt veel minder hard hoef te werken voor een beter resultaat, dan wanneer ik dezelfde training op een andere plek geef.”

Peter Clausman, School of Mavericks

MOOI SCHIP

 

Cock Griffioen heeft dit oude motorschip uit 1887, van bijna 20 meter lang, verbouwd tot een superdeluxe elektrisch schip. Wat ons betreft een fijne plek om samen tot nieuwe ideeën te komen.

Fijne extra’s

Maak jullie programma compleet door één van onze fijne extra’s bij te boeken. Zwier heeft vele mogelijkheden om uit te kiezen en we denken graag mee!

Volledige offerte

Weet je al meer over de invulling van de dag? Vul het formulier in en wij nemen binnen een werkdag contact met je op.

Contact

Winkeldijk 20a
3645AP Vinkeveen
0294 281 426
zakelijk@zwier.nl

zij gingen je voor

een greep uit onze klantenkring