Inspiratie opdoen

bij Zwier

Naast onze activiteiten kan je bij Zwier ook kiezen voor meer verdieping. Zo bieden we een aantal workshops met verschillende prikkelende onderwerpen om met je team misschien wel bijzondere stappen te maken. Het overnachten bij ons zo dichtbij de natuur zorgt verder voor een bijzondere belevenis. Inspirerend verblijven op een anders dan anders plek. Benieuwd wat het jullie team brengt?

Team Sessies

Het is mogelijk om een meeting te verrijken met één van de “Team Sessies”. Deze dragen bij aan nieuwe energie en een frisse blik. Zwier is hiervoor een samenwerking aan gegaan met innovatieve trainers. Bijzondere mensen die werken op een manier passend bij wat Zwier wil meegeven; een vernieuwende kijk op werken, het individu en teamverhoudingen. Bekijk de verschillende workshops, die elk op een ander thema inspelen.

Business Retreat

Een paar dagen bij Zwier blijven om meer de diepte in te gaan. Dit kan. Samen stellen we een programma samen om meetings af te wisselen met activiteiten en sessies voor een bijzonder verblijf.

Social Box

Bij Zwier willen we meer bewustzijn creëren van de ruimte die kan ontstaan zonder telefoon. Om deze reden zijn we een samenwerking aangegaan met Social Box. Het doel van de makers is mensen te helpen om meer in het hier en nu te zijn, los van je telefoon. Voor ons hebben ze een speciale Zwier Zakelijk Box gemaakt, waarin je je telefoon kan achterlaten tijdens jullie bijeenkomst. Voor even of voor de hele dag. Minder afleiding, meer focus.

“Ongedwongen! De persoonlijke connectie en gemeenschappelijke visie op hoe belangrijk ontspanning is om je te kunnen inspannen, maakt Zwier vanaf moment één de meest natuurlijke keus!

Hugo van Essen, Skyscrapers

Volledige offerte

Weet je al meer over de invulling van de dag? Vul het formulier in en wij nemen binnen een werkdag contact met je op.

Contact

Winkeldijk 20a
3645AP Vinkeveen
0294 281 426
zakelijk@zwier.nl

zij gingen je voor

een greep uit onze klantenkring