Inspiratie opdoen

bij Zwier

Naast onze activiteiten kan je bij Zwier ook kiezen voor meer verdieping. We gaan graag met je in gesprek om te kijken wat jij nodig hebt om je bijeenkomst te laten slagen. Kom een dag eerder voor een diner om met elkaar te verbinden, waarna je jullie hoofd te rusten legt in het heerlijke bed van onze tenten of circulaire havenhuisjes. Het overnachten bij ons zo dichtbij de natuur zorgt verder voor een bijzondere belevenis. Inspirerend verblijven op een anders dan anders plek. De volgende dag begint met onze Zwierige ochtendstart; een kick start van je dag waarin lichaam en geest in 15 min in balans worden gebracht en je team met een frisse blik de dag (of twee dagen) in gaat.

Benieuwd wat het jullie team brengt en wat de mogelijkheden zijn? Neem contact op met Vianne via zakelijk@zwier.nl

Social Box

Bij Zwier willen we meer bewustzijn creëren van de ruimte die kan ontstaan zonder telefoon. Om deze reden zijn we een samenwerking aangegaan met Social Box. Het doel van de makers is mensen te helpen om meer in het hier en nu te zijn, los van je telefoon. Voor ons hebben ze een speciale Zwier Zakelijk Box gemaakt, waarin je je telefoon kan achterlaten tijdens jullie bijeenkomst. Voor even of voor de hele dag. Minder afleiding, meer focus.

“Ongedwongen! De persoonlijke connectie en gemeenschappelijke visie op hoe belangrijk ontspanning is om je te kunnen inspannen, maakt Zwier vanaf moment één de meest natuurlijke keus!

Hugo van Essen, Skyscrapers

Volledige offerte

Weet je al meer over de invulling van de dag? Vul het formulier in en wij nemen binnen een werkdag contact met je op.

Contact

Winkeldijk 20a
3645AP Vinkeveen
0294 281 426
zakelijk@zwier.nl

zij gingen je voor

een greep uit onze klantenkring