ONTDEK ZWIER
ben ik effectiever

Ontspannen

Eten & Drinken

Bij Zwier geloven we in de kracht van ontspanning. En dat vind je ook terug in onze eetbeleving. Eten is iets dat je samen doet. Aan tafel, in alle rust. Wij verwennen je met “echt” eten met liefde en aandacht bereid. Dat proef je en dat zie je!

Fijne producten

 

In de keuken van Zwier koken we eerlijk en lekker eten, waarbij we bewust omgaan met dat wat we serveren. We werken met verse seizoensproducten, (bijna) alles is vegetarisch en we gebruiken zo veel mogelijk biologische, lokale ingrediënten. Want dat is wel zo goed voor onze aarde en ons lijf.

Verrassend

We inspireren graag met smakelijke gerechten die voedzaam zijn. Ingrediënten die je prikkelen en verbazen.

Dorstlesser

En wat drinken betreft: Koffie, thee, biologische frisdank en water is de hele dag onbeperkt beschikbaar.

Milde Keuken

We noemen onze keuken een ‘milde keuken’. Daarmee bedoelen we dat we met onze keuzes mild willen zijn en respect hebben voor de aarde en dat wat ze geeft. Verder bereiden we gerechten die lekker en gezond, dus mild zijn voor jouw lijf. Het is een keuken waar we bewust stilstaan bij wat we inkopen, waar het vandaan komt en wat we serveren, in welk seizoen. Maar bovenal willen we heerlijk eten met je delen, met liefde en aandacht bereidt.

Menu’s

Hieronder onze ideeën hoe de verschillende eetmomenten bij Zwier ingevuld kunnen worden. Maar voel je vrij om samen met ons jouw ideale menu samen te stellen. Ook voor een evenement of netwerkborrel maken we graag een passend voorstel.

VERWEN ONTBIJT € 16,50

Begin je dag goed met ons ontbijt. Warme croissants, huisgemaakte ontbijtkoek, broodjes met divers beleg, gekookt eitje, yoghurt met granola, compote en fruitsap.

INSPIRERENDE LUNCHTAFEL € 23

Om samen te delen. Seizoenssoep, goed brood, verrassend beleg (zoet & hartig), gegrilde groenten, een frisse salade en fruitsap.

 

PAN OP TAFEL €  24,50

Een smakelijk eenpansgerecht, lekker zelf opscheppen, een beetje zoals thuis. Met een zoet besluit.

 

ZWIERIG TAFELEN € 39,50

Ga er lekker voor zitten. We verwennen je graag met de heerlijkheden van het seizoen. Drie gangen, op onze eigen wijze – informeel en gezellig.

ALLE TIJD BORREL €10,50

Een uitgebreide borrelplank met warme en koude hapjes.

 

NOG EVEN NAPRATEN € 8,00

Wat hartigs voordat een ieder weer naar huis gaat. Denk aan rozemarijn chips, olijfjes of Remeker boerenkaas.

Volledige offerte

Weet je al meer over de invulling van de dag? Vul het formulier in en wij nemen binnen een werkdag contact met je op.

Contact

Winkeldijk 20a
3645AP Vinkeveen
0294 281 426
zakelijk@zwier.nl

zij gingen je voor

een greep uit onze klantenkring