"in een organisatie en team kan je zóveel van elkaar leren

als de fouten worden gedeeld!"

Durf fouten te maken

Als organisatie en team kan je zóveel van elkaar leren als de fouten worden gedeeld! In deze workshop gaan we de ‘Durf om fouten te maken’ trainen. En zo ook de durf te vergroten om te experimenteren en leren. Dit resulteert in meer groei en ontwikkeling binnen jullie organisatie. Een workshop met veel inzichten, lachen en energie!

  • duur v.a. 2 uur 
  • v.a. €490,- excl btw
  • voor iedereen

INHOUD

Op een actieve manier aan de slag met ‘fouten durven maken’. Jullie leren hoe dit toe te passen is in het dagelijks leven als individu, team en organisatie. Je krijgt zicht op de mechanismes bij fouten maken. Hoe doe ik dit? Hoe doen wij dit binnen ons team? Hoe kunnen we daarvan leren?

Een workshop die in de essentie iets verandert in de kijk op fouten maken. Deze sessie draagt ook zeker bij aan openheid, verbinding en veiligheid binnen het team.

Resultaat:

Durf

Meer durf om fouten te delen en inzicht in het effect op het team

Experimenteren

Meer durf om te experimenteren in het werk

Verbinding

Openheid, verbinding en veiligheid binnen het team

OVER EVA VERSTEEG

Eva heeft als trainer en teamcoach Groene Veters opgericht. Ze werkt al jaren met gedragsverandering & groepsdynamiek en gelooft in ervaringsgericht leren. Eva gaat graag met teams naar buiten, omdat ontwikkelen dan nog leuker is!

 

Eva’s missie is om meer echtheid en openheid te brengen in de wereld. Als we onszelf echt durven te laten zien, ontstaat er meer plezier, minder uitval en een betere samenwerking. Hier is wel durf en lef voor nodig! Met haar authentieke trainingsstijl zorgt Eva er voor dat teamleden zich snel op hun gemak voelen en dat er een veilige sfeer ontstaat. Warm, maar waar nodig toch confronterend. Haar visie: zonder frictie, geen vooruitgang!

Volledige offerte

Weet je al meer over de invulling van de dag? Vul het formulier in en wij nemen binnen een werkdag contact met je op.

Contact

Winkeldijk 20a
3645AP Vinkeveen
0294 281 426
zakelijk@zwier.nl

zij gingen je voor

een greep uit onze klantenkring