"Leer groot te denken –

voorbij wat je nu ziet dat mogelijk is."

Disruptive Mindset

“Dit is hoe we het nu eenmaal doen”
Als die zin jeuk geeft, omdat je weet dat het echt fundamenteel anders moet of kan – dan moet je door de status quo heen breken. In deze masterclass transformeer je jouw manier van denken, waardoor je jezelf en je team zal verbazen over wat je kan. De grootste reden dat mensen vastzitten is omdat het neurologisch bijna onmogelijk is om voor te stellen hoe het anders kan – zeker als je al langere tijd in de organisatie werkt. Je zit vast in een bepaalde perceptie. Dus in gelimiteerde mogelijkheden. En dat is zonde, want daardoor kom je als team nooit echt tot volle bloei – nooit tot volledige potentie. Anders denken loont: de directies van NS, Eneco en Friesland Campina gingen je voor!

  • vanaf € 1200,-  voor een uur
  • voor elk team dat blijft steken in oude patronen
  • voor elk team dat een kick off nodig heeft voor innovatie of verandering
  • Peter heeft veel ervaring op corporate directie niveau

INHOUD

Laat jezelf niet meer limiteren door de status quo in je organisatie. Leer denken als een Maverick.

Om dit in jullie team te integreren start de Team Sessie met een korte intro over de 3 misvattingen waardoor we in de status quo blijven zitten. Daarna volgt een interactief gedeelte met veel energie en diepe inzichten. We zullen de lessen verzamelen en omzetten naar een stappenplan. En tot slot dat stappenplan toepassen op jullie eigen situatie.

Resultaat:

Potentie

Ontgrendelen van een enorme potentie in jezelf en in het team. Dit komt omdat je de volledige capaciteit van jezelf en het team leert aan te spreken

Think big

Jullie manier van denken transformeert, je leert groot te denken. Dit betekent dat je voorbij de status quo leert te denken. Je vergroot vindingrijkheid en oplossend vermogen om oplossingen te vinden voor grote doelen

Concreet

Je creëert samen een stappenplan om de grote ideeën daadwerkelijk in uitvoering te brengen

OVER PETER CLAUSMAN

Peter Clausman is oprichter van de School of Mavericks. Hij helpt professionals, die zien dat het anders kan, om boven henzelf uit te stijgen en verandering te realiseren. Hij werkte bij Rabobank voor strategie en innovatie en had de missie om de bank van binnenuit te veranderen. Hier ontving hij de prijs voor jong duurzaam leider. Na de Rabo vertrok hij voor een inspiratie reis naar Silicon Valley. Al tijdens zijn werk en zeker in Silicon Valley kreeg hij het idee The School of Mavericks op te richten. Hoe kom je volledig tot je recht in een organisatie en hoe neem je de organisatie mee? Dat zijn de vragen waar Peter al duizenden mensen in getraind heeft.

Volledige offerte

Weet je al meer over de invulling van de dag? Vul het formulier in en wij nemen binnen een werkdag contact met je op.

Contact

Winkeldijk 20a
3645AP Vinkeveen
0294 281 426
zakelijk@zwier.nl

zij gingen je voor

een greep uit onze klantenkring