zondag 15 t/m dinsdag 17 augustus

3-daags retreat | ZIJN. met jezelf

In beweging én in stilte met jezelf. Doen wat goed voelt. Hier kom je in contact met datgene wat voor jou belangrijk is. Wij nodigen je uit voor een reis naar binnen. Ver weg van de dagelijkse beslommeringen. Maak ruimte voor jezelf in de natuur, aan de Vinkeveense Plassen. 

Zwier organiseert een uniek 3-daags solo retreat. De nadruk van het programma ligt op ZIJN. met jezelf. We nodigen je uit om te gaan verstillen, verkwikken en aarden. Dit helpt je om in contact te komen met jezelf met behulp van de natuur. Verbinding vinden en ervaren, ook samen, denk aan een stiltewandeling tijdens golden hour waarbij je zintuigen worden geprikkeld. Wakker worden en met elkaar een ochtendsuptocht maken, waarbij we onderweg een fijne yogasessie doen op een eiland om de natuur te zien ontwaken en waar we aansluitend heerlijk ontbijten. En samen in stilte rond een kampvuur onder begeleiding van betoverende live muziek. Tussendoor heb je tijd om lekker te lummelen, mijmeren of een boekje lezen. Liever ontspannen in de houtgestookte hottub of sauna? Ook dat mag.

Tijdens dit retreat staat jouw gevoel centraal. Wil je ergens niet aan meedoen? Wil je gezamenlijk eten of juist lekker alleen? Dat is helemaal oke. Tune in bij jezelf en doe wat goed voelt. De retreat wordt georganiseerd door Saskia en Eefje. Hieronder lees je meer…

Wat fijn dat je dit jezelf gunt. Er zijn 12 plekjes. De eerste 3-daagse Solo Retreat
was binnen een paar dagen uitverkocht. Dus meld je snel aan onderaan de
pagina via het formulier.

Over Saskia

Ruim tien jaar reisde Saskia als reisbegeleider over de wereld. Door grenzen te verleggen, nieuwsgierig te zijn, buiten veilige comfort zones te treden, leerde zij steeds meer naar haar hart te luisteren. Tijdens haar reizen maakte zij kennis met yoga & meditatie en ontstond de wens om haar eigen ervaringen te kunnen delen als yoga teacher en retreatadviseur. Saskia volgde diverse Yoga Teacher opleidingen en 10-daagse Vipassana meditatietrainingen in binnen- en buitenland. Inmiddels is Saskia met enorm veel plezier geland bij Zwier waar ze je graag meeneemt op een mooie reis naar jezelf. Tijdens de Yin Yoga sessie ligt de focus op ademhaling, stilte en observatie waarbij je een heldere geest oefent en verbinding ervaart met wat is. Omringd door de prachtige natuur van de Vinkeveense Plassen worden je zintuigen verwend. Kwetterende vogels, de zon die door de wolken breekt, het kabbelende water, een koele bries op je huid… alles doet mee. Vol vertrouwen meedeinend met de flow van jouw leven. In beweging én in stilte met jezelf. Let’s practice together! ♡

INDELING

Wij nemen je mee op reis. Jij mag loslaten en bij jezelf aankomen. We bewegen mee in het ritme van de natuur en de weersomstandigheden en voelen dan welke activiteit passend is.


Dag 1 | 16.00 uur

ontvangst met wat lekkers
start programma: kennismaking
nestelen in je Zwiertent
me-time
vegetarische, biologische maaltijd uit de Zwierkeuken
begeleide avondactiviteit in de buitenlucht tijdens het gouden uur


Dag 2 | vanaf 8.00 uur

begeleid ochtendprogramma in de buitenlucht met ontbijt
me-time
biologische, vegetarische lunch uit de Zwierkeuken
me-time
vegetarische, biologische maaltijd uit de Zwierkeuken
me-time
betoverende klankenreis met Irene Sportel


Dag 3 | vanaf 8.00 uur

ontbijt
gezamenlijke afsluiting
11.00 uur uitcheck

Dichtbij de stad, in de natuur

Zwier is een plek op 15 minuten van Amsterdam waar je écht even uit de drukte van de dag stapt. Je logeert tijdens dit event aan de Vinkeveense Plassen in een ingerichte Zwiertent. Helemaal voor jou alleen!

6 (1)

Over Irene Sportel

Op maandagavond verzorgt Irene een intiem optreden bij het kampvuur. Met vooral eigen geschreven nummers neemt ze je vanuit haar hart mee naar de wereld van jouw hart. Over luisteren naar het gefluister, het volgen van je eigen pad en het omarmen van alles wat je onderweg in jezelf tegenkomt. Een liefdevolle herinnering aan wie je werkelijk bent.

Lekker én gezond

Er wordt met liefde en aandacht voor je gekookt in de Zwierkeuken. Alle heerlijke én gezonde maaltijden zijn vegetarisch en biologisch én inbegrepen. Je mag zelf aanvoelen of je het fijn vindt om gezamenlijk te eten of juist lekker alleen bij je Zwiertent.

Buiten

Wij geloven in de kracht van de natuur. Daarom organiseren we waar mogelijk de activiteiten buiten. We laten je kennis maken met de Vinkeveense Plassen.

Investering € 425,-

Inclusief

 • luxe Zwiertent voor jezelf met een heerlijk opgemaakt bed
 • yogales
 • begeleidde suptocht
 • magisch muziekconcert
 • stiltewandeling met begeleide meditatie
 • handdoeken
 • vegetarische, biologische maaltijden
 • koffie en thee uit de glazen kas
 • gebruik van houtgestookte hottub en sauna van Welvaere
 • gebruik van de kano’s en SUPS

Wat fijn dat je voor jezelf kiest. Er zijn 12 plekjes. De eerste 3-daagse Solo Retreat was binnen een paar dagen uitverkocht. Dus meld je snel aan.

Goed om te weten

 • inchecken op zondag 15 augustus om 16.00 uur
 • uitchecken op dinsdag 17 augustus om 11.00 uur
 • tijdens dit retreat maken we op bepaalde momenten beeld die we later zullen gebruiken. Voel je je hier niet prettig bij? Laat dit gerust weten dan houden we hier rekening mee.