Thuis aan de Plas

Zondag 28 november

Is onze ideale zondag ook die van jou? Staren in het vuur, voorgelezen worden vanuit een luie stoel, gezellige mensen ontmoeten, een elektrisch bootje pakken als het weer goed is, samen dineren, een glas gloeiwijn, sjoelen net als vroeger en kleffe marshmallows roosteren.

Dát is dus Thuis aan de Plas bij Zwier, ben je erbij?

TADP in de Huiskamer van Zwier
  • 14.00 uur binnenkomst met warme choco
  • 14.00 – 16.30 uur stukje varen als het lekker weer is
  • 14.00 – 16.45 uur gloeiwijn, borrel & spelletjes
  • 16.45 – 18.15 uur Verhalen Verteller Maike Koolhaas
  • 18.15 uur aanschuifmaaltijd in de Huiskamer
  • 20.00 uur tijd om naar huis te gaan

Je woont op een Haven, aan de Plas. Het is een mooie herfstdag, kijkt uit het raam en ziet jouw bootje dobberen in de haven.
De Plassen roepen om een herfstige vaartocht. Fijn uitwaaien, om daarna op te warmen bij het haardvuur. Mmm.. lekker zo een zondag.

Bij terugkomst is het gezellig in de Huiskamer. In elk hoekje zitten wel een paar mensen te kletsen. Tante Maike is er ook; ze gaat zitten, schraapt haar keel en begint een verhaal te vertellen. De kamer valt stil, want als Tante Maike vertelt, dan wil je luisteren. Naast haar staat een Iraanse muzikant en hij weeft het verhaal aan een. Hij zorgt voor nog meer diepte en verroering.

Tante Maike vertelt, je luistert en zakt wat verder weg in de luie stoel. Ondertussen ruik je dat er eten wordt gekookt. De avond voelt eindeloos en vliegt om.

Reserveer je plekje
Selecteer hieronder je plekje.

  • Volwassene €40,- p.p. (varen, hoofdgerecht + toet, gloeiwijn of warme choco, verhalenverteller)
  • Kids €20,- p.p. (varen, hoofdgerecht + toet, warme choco, verhalenverteller)

Meer Zwier?

Wij hebben nog veel meer voor jou in petto. Bekijk wat er verder voor leuks te doen is bij Zwier!

Voorkomen & verbinden voorop

Ook in deze tijd blijven we een plek om te verbinden. In de eerste plaats met jezelf, en van daaruit met de ander. Dit is hoe wij omgaan met de maatregelen van nu: Bovenaan staat dat we het Coronavirus niet willen verspreiden (off course), daarom is het belangrijkste uitgangspunt: heb je klachten? Blijf thuis totdat je een negatieve PCR-test hebt. Om te logeren bij Zwier, is er geen Check-app of QR-code nodig. Je kunt in de Huiskamer terecht voor vragen aan onze hosts, een bootje, sauna of  hottub regelen en jouw eten en drankjes halen. Wil je graag in de Huiskamer zitten? Dan valt dat onder Horeca. Dan scan je je QR-code in de Huiskamer. Heb je hier nog vragen over? Neem contact met ons op!