Kozy Kristmas ๐ŸŽ„๐ŸฆŒ

Kozy Kristmas bij Zwier, lekker met jezelf en met elkaar zonder al teveel glitters maar met des te meer pyjama-pakken, geitenwollen sokken, onesies en alles wat bijdraagt aan vet ontspannen dagen met veel verbinding & gezelligheid. Combinatie van frisse neus en lekker cocoonen. Geen verplichte nummers, maar doen waar JIJ zin in hebt!

Wij hebben er heul veul zin in!

Kerstavond:
 • 16.00 uur ontvangst met borrelplankje en gluhwein
 • tussen 18.30 – 19.30 uur een gezellig aanschuifdiner met no boeuf bourguignon & toet in de Huiskamer
 • een Kozy Kerstfilm in de Werfplaats met dekens, kussens, kaarsjes, popcorn…
Eerste Kerstdag:
 • Kerstontbijtbuffet vanaf 9.00 uur
 • varen, wandelen of ontspannen in de houtgestookte hottub en/of sauna
 • lunch
 • gezelligheid in de Huiskamer: spelletjes, sjoelen, vuur, warme choco
 • kerstig 4-gangen diner in Huiskamer of Havenhuisje
Tweede kerstdag:
 • uitgebreide brunch tussen 10.00 en 12.00 uur
 • middagsnack
 • varen, wandelen of ontspannen in de houtgestookte hottub en/of sauna
 • lekker Lazy uitcheck om 16.00 uur

Er zijn 8 Havenhuisjes en er is een Vrijhavenhuisje.
Dus in totaal zijn er 9 plekjes!
Reserveer snel jouw huisje.

Als er 7 Havenhuisjes geboekt zijn gaat de Kozy Kristmas gezellig door!
We hakken in week 49, de week van 6 december,
de knoop door en laten je dit zo snel mogelijk weten.

Jouw Kozy Havenhuisje

Jullie eigen Havenhuisje. Het uitzicht op de haven geeft direct ruimte en rust. Hier word je uitgenodigd om tijdloos te turen. Je telefoon in een Social Box, kaarsjes aan. Even los van alles. Lekkere muziek aan met de Marley Speaker. Koffie en thee staan voor je klaar, je bed is opgemaakt en er is ook een koelkast aanwezig. In de ruime badkamer vind je een regendouche, toilet en waskom.

Opladen in de buitenlucht

Zwier ligt direct aan de Vinkeveense Plassen. We hebben mooie routes voor je uitgestippeld. In de haven vind je een houtgestookte sauna en hottub, waar je heerlijk in kunt opwarmen & ontspannen. Dus vergeet vooral je slippers & badjas niet. Zin in avontuur? De Vinkeveense Plassen nodigen uit voor een lekkere wandeling of een fijne vaartocht langs de vele eilanden. Er ligt een sloep, dekens en een thermoskan voor je klaar. We hebben een mooie wandel- vaarroute uitgestippeld. Dus waai lekker uit!

Kozy Kerstdiners

Hier ben je lekker thuis, maar hoef je nergens aan te denken. De Zwierkoks hebben een heerlijk Kerstig menu voor je samengesteld. De eerste kerstavond is er een gezellig aanschuifdiner in de Huiskamer. De open haard brand, de kaarsjes staan aan en je kunt lekker aanschuiven in je huispak. Op eerste Kerstdag serveren we een 4-gangenmenu. Je kunt deze opeten in de Huiskamer of lekker meenemen naar jouw Havenhuisje. Net waar je die dag behoefte aan hebt.

Kozy Huiskamer

Wij zorgen voor een knusse, gezellige Huiskamer met spelletjes en een brandend vuurtje om bij op te warmen. Hier kun je lekker lummelen, lezen en genieten van het lekkers. Voel je thuis!