Reserveren bij Zwier

Wat leuk dat je wilt mee eten bij Zwier! Zoals in (bijna) alle huiskamers hoef je bij Zwier ook geen reservering te maken hoor; kom lekker wanneer het je uitkomt, wij zijn er gewoon 😉

 

Voor het Schuif aan Maal op zaterdag willen we het heel graag van te voren weten of je mee wil eten of niet. Geef je het aan in het groene vak?

 

Wil je met een groter gezelschap (8 tot 25 personen) naar de Huiskamer komen, dan willen we ons daar even op voorbereiden. Doe dan je aanvraag in het gele vak.

Reserveren niet nodig

In een huiskamer maak je toch geen reservering…? Kom gewoon lekker! In het weekend zijn we altijd open.

 

Openingstijden Huiskamer

VRIJDAG  16:00 – 22.00
ZATERDAG  09:00u – 22:00
ZONDAG  09:00u – 21:00

Menukaart Huiskamer

Gezelschappen 8-25 personen

Wil je met een gezelschap van 8 tot 25 personen naar de Huiskamer komen, dan willen we ons daar even op voorbereiden. Ook hebben we dan een menu zodat iedereen lekker snel en tegelijk aan tafel kan. Kondig je het even aan? We nemen sowieso contact met je op en nemen het allemaal even door.

  • let op: alleen tijdens openingstijden Huiskamer (vr/za/zo)
  • :
  • Onze 'Milde Keuken' is vegetarisch, wil je dat we rekening houden met allergieën, geef deze dan hier aan. Eventuele andere vragen en opmerkingen kun je hier ook kwijt.

Aanmelden

Schuif-aan-maal

Elke Zaterdag, stipt 18:30 uur

Als je op zaterdag wilt aanschuiven bij het -nu al legendarische- “Schuif-aan-maal”, dan horen we dat graag. We maken ook voor jou(w gezelschap) een 3 gangen menu klaar, reserveren een spot aan de lange tafel en je kunt lekker mee genieten. Let op: Het eten staat om 18:30 uur op tafel… 😉

  • Onze 'Milde Keuken' is vegetarisch, wil je dat we rekening houden met allergieën, geef deze dan hier aan. Eventuele andere vragen en opmerkingen kun je hier ook kwijt.