de eerste editie smaakt naar meer…

Eiland Quest

[editie 2]

24 uur weg van de dagelijkse beslommeringen om tot jouw kern te komen. In de Hollandse natuur, op een eiland op de Vinkeveense Plassen. Geen prikkels, geen afleiding. Wรฉl ruimte en stilte. We creรซren tijd om op avontuur te gaan en te verbinden met jezelf. We gaan samen met behulp van de natuur, en toch alleen, op onderzoek. Durf jij het aan?

Het vertrekpunt is vertrouwen. We creรซren een fijne setting waarin we elkaar horen, zien en steunen. Vanuit daar gaan we prikkelen, durven en doen. Totdat de verveling toeslaat en er naar boven komt wat gezien wil worden. Een inwaartse reis die vraagt om nieuwsgierigheid. Best spannend hรจ? ๐Ÿ˜‰

Wij geloven dat waar het schuurt het gaat glimmen en controle de vijand is van vertrouwen. Wij kiezen keer op keer bewust voor vertrouwen en beginnen zonder er klaar voor te zijn. Zo leren we bij Zwier door te doen en te ervaren.

We nemen jou graag op deze bijzondere reis mee en daarom organiseert Zwier deze Eiland Quest.
Er is ruime ervaring op het gebied van persoonlijke ontwikkeling en we kennen de Vinkeveense Plassen op ons duimpje. Benieuwd naar het programma?

Die hadden we niet aan zien komen: binnen no-time 50 aanmeldingen! De Eiland Quest Try Out was onbeschrijfelijk bijzonder. Woorden schieten te kort. Daarom hebben we er een filmpje van gemaakt. Voel je mee?

We hebben ontdekt, gevoeld, vertrouwd en geleerd. We gaan snel een volgende Eiland Quest inplannen. Via onderstaand formulier houden we je op de hoogte.

Over Ivo

Ivo Sillรฉ was een aantal jaar geleden onderdeel van team Zwier. Hij kent het DNA van Zwier dan ook door en door. Hij heeft veel levenservaring en heeft team Zwier als coach begeleidt om de visie helder te krijgen. Ivo staat voor gelijkwaardigheid en krijgt energie van mensen met elkaar verbinden. Dit doet hij door een veilige setting te creรซren. Zijn enthousiasme werkt aanstekelijk en zijn interesse in persoonlijke ontwikkelingย  is enorm. Hij maakt makkelijk contact en zet zijn sterke intuรฏtie graag in om tot de essentie van een persoonlijk vraagstuk te komen. Ja, hij prikt graag ๐Ÿ˜‰

Op dit moment is hij een onderneming aan het opstarten met zijn vrouw over Bewust Ouderschap. Bewust leven is voor hem de rode draad….

Tijdens deze Eiland Quest begeleidt hij het programma en helpt jou om tot jouw kern te komen.

PROGRAMMA

[wordt later bekendgemaakt]

Inclusief

  • begeleiding tijdens de Eiland Quest
  • kaart Vinkeveense Plassen
  • opgooi-tentje
  • wij vervoeren het tentje en jouw eigen slaapzak & slaapmat
  • wij zorgen voor voldoende drinkwater
  • stevige lunch, in de avond krijg je iets kleins mee om te eten & ontbijt
  • gebruik van de kano & droogtonnetje

De kracht van de natuur

Er wordt weleens beweerd dat in Nederland geen รฉchte natuur meer bestaat. Wij denken daarover: het is maar hoe je het bekijkt! Het klopt dat de Vinkeveense Plassen zijn aangelegd door de mens en dat overal waar je kijkt de mensenhand zichtbaar is. En toch voel je de kracht van de natuur daar dwars doorheen: het kabbelende water, de vele dieren met hun geluiden, al het groen dat zijn eigen weg gaat. De Vinkeveense Plassen zijn een รฉchte mix van ‘recreatiegebied’ (dat zie ervaar je vooral op mooie zomerdagen) en Hollandse natuur. Natuur in de Randstad, misschien niet ongerept en vrij van mensen. Wat ons betreft wel inspirerend en met een grote kracht. Voel je mee?

Investering: โ‚ฌ219,-

dit wordt een unieke ervaring waarin we gaan verbinden met elkaar, de natuur en vooral met jezelf. 36 uur lang. Ben je erbij?

Goed om te weten

Tijdens deze Eiland Quest maken we op bepaalde momenten beeld die we later zullen gebruiken.