Varen bij Zwier

De zomer zit er alweer op. De sups, kano’s en kayaks zijn opgeborgen. Maar niet getreurd, want we hebben mooie plannen
voor een toffe herfst en winterervaring op het water.
Stay tuned!

Lekker ontspannen op de Vinkeveense Plassen. Onze ervaring is dat bijna iedereen opgeladen van het water af komt. Daarom is Zwier en varen ook zo’n goede combinatie. Wij hebben voor ieder wat wils: sloep varen, zeilen, suppen of kanoΓ«n. Waar heb je zin in? En wil je dan de hele dag het water op of een aantal uurtjes: jij bepaalt. We nodigen je uit!

Vaarabonnementen

Eindeloos varen? Dat kan bij Zwier. We hebben vier vaarabonnementen. Je abonnement duurt een jaar, dus als je op 5 mei 2021 begint, is deze geldig tot en met 4 mei 2022. Het vaarseizoen loopt vanaf 1 april tot en met 30 september.

Leuk met kids!

Kinderen leren spelenderwijs. Samen de natuur ontdekken en genieten van al het moois wat je tegenkomt is een super ervaring. Om dit gemakkelijk te maken voor iedereen, hebben wij de Darwin-tocht ontwikkeld. Deze ontdekking-kist zit boordevol opdrachten, ideeΓ«n, een schepnetje en een vergrootglas. Boek de kist hier.

Zeilen Zonder Zorgen

Dit is toch iets leuks! Een zeilabonnement. Bij negen jachthavens verspreid door Nederland kun je het hele seizoen onbeperkt zeilen. Hoe leuk is dat? Net alsof je een eigen boot hebt, maar dan zonder de zorgen en de lasten. En je kan zelf kiezen, ga je het water op voor een hele dag, of een paar uurtjes na je werk. Doe wat bij jou past!

Zwieren

Benieuwd wat je allemaal nog meer kan doen bij Zwier?