27/28/29 SEPTEMBER

Zwier en Vier de Zomer

Om een heerlijke zomer af te sluiten organiseren we nog een speciaal weekend. De tenten gaan bijna in de opslag om volgende zomer pas weer tevoorschijn te komen. Dit weekend gaan we nog een keer extra goed genieten van zwieren in de zomer en verwelkomen we de herfst. Samen afsluiten en het vrije Zwier gevoel beleven.

 

Wat is er allemaal te doen? Een uitgebreid schuif-aan-diner, muziek bij het vuur, dansen in het gras, een bijzondere yogales en een lekker-lange zondag brunch. Met het programma mag je meedoen of je eigen plan trekken. Vrij in je keus om te doen of te laten. Ben jij erbij? Welkom bij Zwier!

Programma

Een weekend waarin we samen gaan vieren. Het is inclusief ontbijt, yoga en vrij gebruik van sups & kano’s. En omdat we graag samen met jullie het seizoen afsluiten hebben we een paar mooie extra’s. De yoga zal een bijzondere les zijn, verder organiseren we op zaterdagavond een feestelijk drie gangen schuif-aan-diner met na afloop muziek bij het vuur. Op zondag ontbijten we iets later en zorgen we voor een uitgebreide brunch. Wat een feest! Kom je ook vieren?

‘Zwier en Vier de Zomer’ Weekend

Prijs per tent: € 249,- (2p) of €299,- (3p)

Inclusief twee overnachtingen in een heerlijke Zwier tent, inclusief ontbijt en uitgebreide brunch, de yogales, vrij gebruik van sup’s/kano’s en muziek. Het aanschuifdiner is optioneel.

Inclusief:

Zwier Tent

Je slaapt in een luxe Zwier Tent met fijne boxsprings. Er is een kluisje, een klein koelkastje en een zitje voor als je je terug wilt trekken. Wanneer je aankomt zijn de bedden voor je opgemaakt en er liggen twee handdoeken klaar.

Lekker én gezond

Je kan je eigen eten meenemen, maar je kan je ook door ons laten verrassen. Wij verzorgen biologisch en vegetarisch eten, altijd super lekker.

Vieren en Ontspannen

Op 15 minuten rijden van Amsterdam vind je Zwier, de vrijhaven van de stad. Met het water van de Vinkeveense Plassen in de achtertuin een super fijne plek om tot rust te komen. Met de voetjes in het gras en de zon op je gezicht. Zeker weten dat je opgeladen weer naar huis gaat.

Blijf up-to-date

Wil je meer weten over Zwier en al het leuks dat we organiseren? Blijf via onze nieuwsbrief op de hoogte.

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.