Logeren

in een Zwier Tent

Alles over jouw verblijf

Een Zwier Tent, daar hebben we voor gekozen. Officieel heten ze Bell-tenten. Wij zijn gevallen voor de eenvoud en het open karakter. Een groot deel van het canvas kan opengeritst worden bij mooi weer. Je kan ze zien als een hotelkamer met veel comfort en een fijne sfeer. Kom je genieten?

  • Parkeren = gratis!
  • In- en uitchecken weekend: check in vanaf 16.00u en uitchecken vóór 16.00u.
  • In- en uitchecken doordeweeks: check in vanaf 16.00u en uitchecken vóór 11.00u
  • Logeren in een Zwier Tent is áltijd inclusief ontbijt, yoga en vrij gebruik van kano’s en sup’s.

alles over

de Zwier Tent

Schoonmaak & handdoeken

de prijzen zijn inclusief eind-schoonmaak. Bij aankomst liggen er twee handdoeken om te douchen voor je klaar (dit zijn geen zwemhanddoeken!). Mocht je tijdens het weekend extra handdoeken willen, dan rekenen we voor een set van twee handdoeken €7,50.

In een Zwier Tent 2 persoons

  1. twee persoons boxsprings, voor je opgemaakt en met handdoeken om te douchen
  2. kastje met klein koelkastje, kluisje en stopcontacten
  3. rondom horren en ritsen om buiten écht binnen te laten komen
  4. opbergkist
  5. simpel zitje binnen

alles over

het Zwier terrein

Sanitair

voor het extra comfort hebben we een superdeluxe sanitair gebouw. Met zes mini-badkamers met regendouche en acht toiletten. Wij houden van de charme van kamperen, van het buiten zijn. En weten ook dat niet iedereen houdt van de wc-rol onder de arm. Die hoef je dus niet mee te nemen.

Buitenkeuken

Omdat wij ook houden van (simpel) kokkerellen als we op vakantie zijn, hebben we een fijne buitenkeuken gemaakt. Een kas van 7x4m met daarin 2×2 kookplaten en kruidenplantjes. Pannen en servies hebben wij geregeld, zelf zorg je voor de ingrediënten. Of je kan zelfs ook kiezen uit ons aanbod voor een simpele hap. In de buitenkeuken kun je trouwens ook de hele dag door zelf koffie en thee maken.

Vuurplaats

is gezellig! We hebben een hele mooie gemaakt van onze oude dieseltank. Hout kun je voor €5,- p/zak halen bij ons in de Huiskamer. En ook bij de vuurplaats geldt: houd rekening met anderen! Zowel als het gaat om de grootte van het fikkie als om het geluid dat je samen produceert.

Regels op het terrein

Heel veel regels hebben we niet.. Behalve dat je rekening houdt met elkaar en de omgeving. Daar valt dan onder dat je schade aan spullen of het terrein bij ons meldt. Geen luide muziek draait. En dat er vanaf 21.00u rust is op het Zwier terrein. Gezellig kletsen mag dan natuurlijk nog, maar op ‘camping’ niveau. En verder kun je doen wat voor jou goed voelt. Geniet!

Extra gasten

Voor extra gasten t/m 15 jaar kijk je bij de kids. Komen er gasten die geen Zwier Tent van ons geboekt hebben? Bezoek is natuurlijk gezellig én welkom. Willen zij ook suppen en kanoën kom het even melden, dan kunnen ze deze huren. Hoe meer zielen, hoe meer vreugd!

Honden

Wij vinden honden leuk, daarom zijn ze welkom bij Zwier. Omdat we met meerdere mensen zijn, hebben we een paar ‘honden-regels’. 1. De honden mogen niet op/ in het bed. 2. Ze moeten altijd aangelijnd zijn op het terrein van Zwier. 3. We hebben liever niet dat je de hond alleen achterlaat in/ bij de tent.

Prijzen & boeken

Bij Zwier logeer je minimaal 2 nachten, wij geloven dat je dan pas echt tot rust komt. Overnachten in een Zwier tent is altijd inclusief ontbijt, yoga, kano, sup én Vinkeveense Plassen. De Zwier tenten kunnen geboekt worden vanaf 10 april t/m 25 september.

Zwier Tent met 2 bedden, vanaf € 249

inclusief ontbijt, yoga, kano, sup

Tarieven zijn afhankelijk van periode en aantal personen. Exacte tarieven vind je in de boekingsmodule door de gewenste periode en aantal personen aan te geven.