Zwier Tent

Als je komt overnachten in onze tenten, dan is dat minimaal àltijd twee nachtjes. Dit omdat we geloven en ook zelf ervaren dat je pas echt tot rust komt als je ergens langer verblijft. Zwier is namelijk niet alleen overnachten, maar juist ook opladen.

De Zwier tenten heten officieel Bell-tenten. En we zijn hiervoor gevallen door hun eenvoud en het open karakter ervan. Een groot deel van het canvas kan opengeritst worden bij mooi weer. En overal zitten horren tegen kleine beestjes. Je kan ze zien als een hotelkamer met veel comfort en een fijne sfeer, maar dan buiten. Kom je ook genieten?

  • bijna 30m2
  • lekkere (verwarmde) boxsprings
  • opgemaakte bedden & handdoeken
  • koelkastje & kluisje
  • stopcontacten

Inclusief:

Ontbijt

Een lekker (en gezond!) ontbijt geserveerd met een flinke portie liefde.

Yoga

Een fijne & rustige yogales (áltijd op zaterdagochtend en in de zomervakantie ook op dinsdag- en donderdagochtend).

Kano & Sup

Ook mag je vrij gebruik maken van onze kano’s en sup’s: lekker de Vinkeveense Plassen op!

Prijzen & boeken

Bij Zwier logeer je minimaal 2 nachten, wij geloven dat je dan pas echt tot rust komt. Overnachten in een Zwier tent is altijd inclusief ontbijt, yoga, kano, sup én Vinkeveense Plassen. De Zwier tenten kunnen geboekt worden vanaf 10 april t/m 27 september. Bij weekendboekingen is de check-in altijd op vrijdag.

Zwier Tent vanaf €249,-

Tarieven zijn afhankelijk van periode en aantal personen. Exacte tarieven vind je in de boekingsmodule door de gewenste periode en aantal personen aan te geven.

Alle info

Hier vind je alle praktische informatie over logeren in een Zwier Tent.

Meer Zwier?

Wij hebben nog veel meer voor jou in petto. Bekijk wat er verder voor leuks te doen is bij Zwier!