BuitenThuis in een Zwier tent –
All-in arrangement

Als je komt overnachten in onze tenten, dan is dat minimaal 2 en maximaal 5 nachtjes. Dit omdat we geloven en ook zelf ervaren dat je pas echt tot rust komt als je ergens langer verblijft. Zwier is namelijk niet alleen overnachten, maar juist ook opladen.

 

De Zwiertenten heten officieel Bell-tenten. En we zijn hiervoor gevallen door hun eenvoud en het open karakter ervan. Een groot deel van het canvas kan opengeritst worden bij mooi weer. En overal zitten horren tegen kleine beestjes. Je kan ze zien als een hotelkamer met veel comfort en een fijne sfeer, maar dan buiten. Kom je ook genieten?

 • alle vegetarische maaltijden inbegrepen (avondmaaltijd, lunch en ontbijt)
 • 3 uur varen in een fluisterboot
 • gebruik van kano en sup
 • gebruik van hottub en sauna
 • bijna 30m2
 • lekkere (verwarmde) boxsprings
 • opgemaakte bedden & handdoeken
 • koelkastje & kluisje
 • stopcontacten
 • elektrisch kacheltje
 • twee strandstoelen

Het BuitenThuis all-in arrangement is speciaal samengesteld zodat je toch kunt blijven Zwieren, om even een paar dagen op te laden. We hebben alles op alles gezet om jullie toch te voorzien van een flinke dosis ontspanning, juist nu. Natuurlijk treffen we wel extra maatregelen zodat je onbezorgd kunt genieten. Het heet BuitenThuis want ook bij Zwier zul je weinig contact hebben met anderen (net als thuis), maar ben je wel lekker een paar dagen in de buitenlucht. Even weg uit je eigen bekende omgeving. Bij Zwier heb je de ruimte.

In- en uitchecktijden en dagen
Je mag aankomen op de dag die jou het meest uitkomst.
Om 16.00 uur check je in en om 11.00 uur check je uit.

Inclusief:

All-in afhaalmaaltijden

De maaltijden kun je afhalen in de gezellige Huiskamer en opeten bij jouw tent. Er is onbeperkt koffie en thee in de kas. En, no worries, wij doen lekker je afwas 😉

3 uur varen

Inclusief 3 uur varen in een Rustvalkje, een elektrische sloep met leuke vaarroutes.

Hottub en sauna

Heerlijk ontspannen doe je in de houtgestookte hottub en sauna van Welvaere. Deze staan op een ponton in de haven. Dit kan op basis van beschikbaarheid. Vergeet vooral je slippers en badjas niet.

Kano & Sup

Ook mag je gebruik maken van onze kano’s en sup’s op basis van beschikbaarheid: lekker de Vinkeveense Plassen op!

Bar van het vertrouwen

Voel je thuis in de Huiskamer: kruip gezellig achter onze bar en pak je eigen drankjes. Deze turf je af op jouw lijstje met tentnummer en reken je achteraf af.

Verder:

Zwieren met kids

Er lekker op uit met het hele gezin, is natuurlijk heerlijk. Kinderen zijn meer dan welkom bij Zwier. Het is mogelijk om een babybedje in de tent te plaatsen voor €12,50 exclusief beddengoed of één extra eenpersoonsbed met bedverwarming voor €35,00 inclusief beddengoed en handdoeken. Er passen dus maximaal 2 volwassenen en één kind of baby in de tent. Als je graag met twee kinderen wilt komen dan hebben wij een Zwier kindertent beschikbaar. Deze kindertent inclusief twee luchtbedden zijn bij te boeken voor €25,00 exclusief beddengoed, dekens en kussens. Om kids veilig mee te laten zwieren hebben we zwemvestjes voor alle leeftijden. Deze kun je kosteloos van ons lenen. Kinderen van 3 tot 12 jaar eten gezellig mee voor de helft van de prijs. We hebben geen aangepast kindermenu en geen babyhapjes voor baby’s tot 3 jaar. Die mag je zelf meenemen en opwarmen in de magnetron in de kas.

Zwier 2 - 1

Honden zijn welkom

Wij vinden honden leuk, daarom zijn ze welkom bij Zwier. Omdat we met meerdere mensen zijn, hebben we een paar ‘honden-regels’.
1. De honden mogen niet op/ in het bed.
2. Ze moeten altijd aangelijnd zijn op het terrein van Zwier.
3. We hebben liever niet dat je de hond alleen achterlaat in/ bij de tent.

Annuleren

Voor annuleringen binnen twee weken zijn de annuleringskosten 90% van de totale boekingswaarde en binnen 24 uur 100% van de boekingswaarde. Je mag altijd iemand anders aandragen om jouw reservering over te nemen.  Mocht je willen verplaatsen van datum dan kan dat tot 2 weken voor datum van aankomst. Indien de overheid besluit dat wij vanwege COVID-19 in een totale ‘lock down’ moeten (en hotels moeten dicht) dan mag je op ieder moment kosteloos verplaatsen van datum of kosteloos annuleren.