BuitenThuis in een Zwier tent

Als je komt overnachten in onze tenten, dan is dat àltijd twee nachtjes. Dit omdat we geloven en ook zelf ervaren dat je pas echt tot rust komt als je ergens langer verblijft. Zwier is namelijk niet alleen overnachten, maar juist ook opladen.

 

De Zwier tenten heten officieel Bell-tenten. En we zijn hiervoor gevallen door hun eenvoud en het open karakter ervan. Een groot deel van het canvas kan opengeritst worden bij mooi weer. En overal zitten horren tegen kleine beestjes. Je kan ze zien als een hotelkamer met veel comfort en een fijne sfeer, maar dan buiten. Kom je ook genieten?

 • 2 x vegetarisch 3-gangendiner, 1 x lunch en 2 x ontbijt (afhaal)
 • 3 uur motorbootje varen
 • gebruik van kano & sup op basis van beschikbaarheid
 • bijna 30m2
 • lekkere (verwarmde) boxsprings
 • opgemaakte bedden & handdoeken
 • koelkastje & kluisje
 • stopcontacten
 • elektrisch kacheltje
 • twee strandstoelen

Het BuitenThuis all-in arrangement is speciaal samengesteld zodat je toch kunt blijven Zwieren, om even een paar dagen op te laden. We hebben alles op alles gezet om
jullie toch te voorzien van een flinke dosis ontspanning, juist nu. Natuurlijk
treffen we wel extra maatregelen zodat je onbezorgd kunt genieten. Het heet
BuitenThuis want ook bij Zwier zul je weinig contact hebben met anderen
(net als thuis), maar ben je wel lekker een paar dagen in de buitenlucht.
Even weg uit je eigen bekende omgeving. Bij Zwier heb je de ruimte.


In- en uitchecktijden:

 • Incheckdagen & -tijden : maandag, woensdag en vrijdag om 16.00 uur
 • Uitchecktijden: op woensdag en vrijdag om 11.00 uur en op zondag om 16.00 uur.

Inclusief:

All-in afhaalmaaltijden

Het lekkers vanuit onze Huiskamer kun je afhalen en opeten bij jouw tent (2 x ontbijt, 1 x lunch en 2 x 3-gangendiner) voor 2 personen. Er is onbeperkt koffie en thee in de kas. Als restaurant de Huiskamer weer geopend is, ben je hier natuurlijk ook welkom.

3 uur varen

Inclusief 3 uur varen in een motor- of zeilbootje en leuke vaarroutes.

Kano & Sup

Ook mag je gebruik maken van onze kano’s en sup’s op basis van beschikbaarheid: lekker de Vinkeveense Plassen op!

Bar van vertrouwen

Voel je thuis in de Huiskamer: kruip gezellig achter onze bar en pak je eigen drankjes. Deze turf je af op jouw lijstje met tentnummer en reken je achteraf af.

Verder:

Zwieren met kids

Er lekker op uit met het hele gezin, is natuurlijk heerlijk. Kinderen zijn meer dan welkom bij Zwier. Het is mogelijk om een babybedje in de tent te plaatsen voor €12,50 exclusief beddengoed of één extra eenpersoonsbed met bedverwarming voor €35,00 inclusief beddengoed en handdoeken. Er passen dus maximaal 2 volwassenen en één kind of baby in de tent. Als je graag met twee kinderen wilt komen dan hebben wij een Zwier kindertent beschikbaar. Deze kindertent inclusief twee luchtbedden zijn bij te boeken voor €25,00 exclusief beddengoed, dekens en kussens. Om kids veilig mee te laten zwieren hebben we zwemvestjes voor alle leeftijden. Deze kun je kosteloos van ons lenen. Kinderen van 3 tot 12 jaar mogen mee eten mee voor de helft van de prijs. Voor kinderen tot 3 jaar hebben we geen maaltijden.

Zwier 2 - 1

Honden zijn welkom

Wij vinden honden leuk, daarom zijn ze welkom bij Zwier. Omdat we met meerdere mensen zijn, hebben we een paar ‘honden-regels’.
1. De honden mogen niet op/ in het bed.
2. Ze moeten altijd aangelijnd zijn op het terrein van Zwier.
3. We hebben liever niet dat je de hond alleen achterlaat in/ bij de tent.

Annuleren

Voor annuleringen binnen twee weken zijn de annuleringskosten 90% van de totale boekingswaarde en binnen 24 uur 100% van de boekingswaarde. Mocht je willen verplaatsen van datum dan kan dat tot 2 weken voor datum van aankomst.

Mocht de overheid besluiten dat we vanwege Corona in een ‘lock down’ moeten dan mag er op ieder moment kosteloos worden verplaatst van datum.