Zwieren met een Vrijhavenhuisje

All-in Logeer Arrangement

Het Vrijhavenhuisje heeft, net als de andere Havenhuisjes, de uiterlijke kenmerken met een Tiny House. In tegenstelling tot de andere Havenhuisjes, drijft VrijHavenhuisje op een ponton! Daarnaast heeft dit huisje een zeer unieke ligging met veel privacy en vrij uitzicht over de haven. In het laagseizoen zijn de enige prikkels die je hier ervaart de eendjes die voorbij dobberen. Zomers kijk je vanuit het grote raam uit op de gezellige bedrijvigheid van de haven. Het Vrijhavenhuisje heeft een eigen beschutte tuin met picknicktafel. Aan de voorkant van je huisje zit je heerlijk met bungelende voeten in het water. Kortom het is hier optimaal genieten van complete rust én comfort binnen handbereik.

Als je komt overnachten in het Vrijhavenhuisje dan is dat minimaal 2 nachtjes. Dit omdat we geloven en ook zelf ervaren dat je pas echt tot rust komt als je ergens langer verblijft. Zwier is namelijk niet alleen overnachten, maar juist ook opladen.

  • logeren in een drijvend huisje in de haven 
  • met privétuin
  • kingsize bed en single bed
  • badkamer met toilet en regendouche
  • gebruik van de houtgestookte hottub & sauna
  • airco (warm/koud)
  • koelkast
  • inclusief afhaalmaaltijden: ontbijtjes, lunches en 3-gangendiners
  • varen in een Rustvalkje, fluisterbootje

In- en uitchecktijden en dagen
Je komt aan op maandag, woensdag of vrijdag. Inchecken kan vanaf 16:00 uur en je kunt tot 11:00 uur uitchecken.

Het Vrijhavenhuisje is geschikt voor maximaal 3 personen en is sfeervol
en met aandacht ingericht. Het huisje heeft een badkamer met regendouche,
waskom en toilet,
een heerlijk tweepersoonsbed met een circulair matras van
bedzzzy, start-up van Auping, en via een opstap bereik je een extra
eenpersoonsslaapplaats op een verhoogde tussenvloer.
Er is een gezellig zitje.

Zwieren met kids

Er op uit met het hele gezin, is super fijn. Kinderen zijn dan ook meer dan welkom. Er is een eenpersoonsbed aanwezig via een opstap op een verhoogde tussenvloer. Ook is het mogelijk om een babybedje in het Havenhuisje te plaatsen exclusief beddengoed. Kinderen van 3 tot 12 jaar eten gezellig mee voor de helft van de prijs. We hebben geen aangepast kindermenu en geen babyhapjes voor baby’s tot 3 jaar. Die mag je zelf meenemen en opwarmen in de magnetron in de kas.

De keuken van Zwier

We koken (h)eerlijke vegetarische gerechten van biologische en seizoensgebonden producten. En we houden rekening met jouw dieetwensen. Jij hoeft je alleen maar te laten verrassen. Hoe fijn is dat? De maaltijden kun je, ook tijdens de lowckdown, afhalen in de gezellige Huiskamer en opeten in jouw Havenhuisje. Daar maak je ook jouw eigen slow-koffie en -thee. In de Huiskamer vind je de Bar van Vertrouwen. Hier mag je zelf je drankjes pakken en afrekenen. En, no worries, wij doen lekker je afwas 😉

Kom tot rust in de buitenlucht

Wij geloven in buiten zijn. Buiten zijn helpt om van de sneltrein af te stappen. Daarom zijn we zo blij met de Vinkeveense Plassen in onze ‘achtertuin’. Water doet daar iets magisch in. Kom volledig tot rust in de houtgestookte DIY hottub en sauna van Welvaere in de haven. Het gevoel van buiten zijn, de beweging van de natuur, de elementen om je heen. Hier laad je op! In de Huiskamer vind je vaar- en wandelroutes.

Annuleren

Verplaatsen kan kosteloos tot 14 dagen voor je reservering. Wel kan het zijn dat voor je nieuwe gewenste datum een andere prijs geldt en dat je daar een meerprijs voor betaalt. Voor annuleringen binnen 14 dagen zijn de annuleringskosten 90% van de totale boekingswaarde en binnen 24 uur 100% van de boekingswaarde.

Meer Logeren bij Zwier

ZWIEREN

Alle activiteiten op een rij.