BuitenThuis in het Vrijhavenhuisje –
All-in arrangement

Het Vrijhavenhuisje heeft, net als de andere Havenhuisjes, de uiterlijke kenmerken met een Tiny House. In tegenstelling tot de andere Havenhuisjes, drijft VrijHavenhuisje op een ponton! Daarnaast heeft dit huisje een zeer unieke ligging met veel privacy en vrij uitzicht over de haven. In het laagseizoen zijn de enige prikkels die je hier ervaart de eendjes die voorbij dobberen. Zomers kijk je vanuit het grote raam uit op de gezellige bedrijvigheid van de haven. Het Vrijhavenhuisje heeft een eigen beschutte tuin met picknicktafel. Aan de voorkant van je huisje zit je heerlijk met bungelende voeten in het water. Kortom het is hier optimaal genieten van complete rust én comfort binnen handbereik.

Als je komt overnachten in het Vrijhavenhuisje dan is dat minimaal 2 en maximaal 5 nachtjes. Dit omdat we geloven en ook zelf ervaren dat je pas echt tot rust komt als je ergens langer verblijft. Zwier is namelijk niet alleen overnachten, maar juist ook opladen.

 • logeren in een drijvend huisje in de haven 
 • met privétuin
 • tweepersoonsbed, 180cm x 200cm, en een eenpersoonsbed
 • badkamer met toilet en regendouche
 • gebruik van de houtgestookte hottub
 • airco (warm/koud)
 • koelkast
 • inclusief afhaalmaaltijden tijdens het gehele verblijf: ontbijt, lunch en 3-gangendiners
 • varen in een Rustvalkje, fluisterbootje
 • vaar- en wandelroutes
 • inclusief handdoeken & opgemaakt bed
 • inclusief koffie, thee & toeristenbelasting 

In- en uitchecktijden en dagen
Je mag aankomen op de dag die jou het beste uitkomt.
Inchecken kan vanaf 16:00 uur en je kunt tot 11:00 uur uitchecken.

Het Vrijhavenhuisje is geschikt voor maximaal 3 personen en is sfeervol
en met aandacht ingericht. Het huisje heeft een badkamer met regendouche,
waskom en toilet,
een heerlijk tweepersoonsbed met een circulair matras van
bedzzzy, start-up van Auping, en via een opstap bereik je een extra
eenpersoonsslaapplaats op een verhoogde tussenvloer.
Er is een gezellig zitje.

Voel je thuis

Het ‘BuitenThuis’ all-in arrangement is speciaal samengesteld zodat je toch kunt blijven Zwieren, om op te laden. We treffen extra maatregelen zodat je onbezorgd kunt genieten. Het heet BuitenThuis want ook bij Zwier heb je weinig contact met anderen (net als thuis), maar ben je wel lekker in de buitenlucht. Even weg uit je eigen bekende omgeving. Bij Zwier heb je de ruimte. Wij zorgen voor een flinke dosis ontspanning inclusief gebruik van de houtgestookte hottub en sauna.

Zwieren met kids

Er op uit met het hele gezin, is super fijn. Kinderen zijn dan ook meer dan welkom. Er is een eenpersoonsbed aanwezig via een opstap op een verhoogde tussenvloer. Ook is het mogelijk om een babybedje in het Havenhuisje te plaatsen voor €12,50 exclusief beddengoed. Kinderen van 3 tot 12 jaar eten gezellig mee voor de helft van de prijs. We hebben geen aangepast kindermenu en geen babyhapjes voor baby’s tot 3 jaar. Die mag je zelf meenemen en opwarmen in de magnetron in de kas.

De keuken van Zwier

We koken (h)eerlijke vegetarische gerechten van biologische en seizoensgebonden producten. En we houden rekening met jouw dieetwensen. Jij hoeft je alleen maar te laten verrassen. Hoe fijn is dat? Deze lekkere maaltijden worden in de Huiskamer bereid. Hier haal je de maaltijden af, zodat er zo min mogelijk contactmomenten plaatsvinden. Ook vind je hier de Bar van het Vertrouwen. Pak hier zelf je drankje of fles wijn en reken
direct af.

Kom tot rust in de buitenlucht

Wij geloven in buiten zijn. Buiten zijn helpt om van de sneltrein af te stappen. Daarom zijn we zo blij met de Vinkeveense Plassen in onze ‘achtertuin’. Water doet daar iets magisch in. Kom volledig tot rust in de houtgestookte DIY hottub en sauna van Welvaere in de haven. Het gevoel van buiten zijn, de beweging van de natuur, de elementen om je heen. Hier laad je op! In de Huiskamer vind je vaar- en wandelroutes.

Honden zijn welkom

Wij vinden honden leuk, daarom zijn ze welkom. Een brave viervoeter die niet op de banken en het bed is welkom in het Havenhuisje en in de boot. Fijn als je harige vriend op het terrein en in de Huiskamer aan is gelijnd en niet alleen achterlaat.

Annuleren

Voor annuleringen binnen twee weken zijn de annuleringskosten 90% van de totale boekingswaarde en binnen 24 uur 100% van de boekingswaarde. Mocht je willen verplaatsen van datum dan geldt de prijs die bij de nieuwe datum hoort. Mocht de overheid besluiten dat we vanwege Corona in een ‘lock down’ moeten dan mag er op ieder moment kosteloos worden verplaatst van datum. Moet je in quarantaine of ben je ziek? Dan gelden onze gebruikelijke annuleringsvoorwaarden.

Meer Logeren bij Zwier

ZWIEREN

Alle activiteiten op een rij.