Kom tot rust

op de Pakschuyt

Alles over het schip ‘de Pakschuyt’

Zacht wiegend op de golven, het geluid van kabbelend water; op een boot slaap je heerlijk! De Pakschuyt is een prachtig oud schip, super de luxe verbouwd en van ร lle gemakken voorzien.ย Hij vaart zelfs elektrisch en dus geruisloos. Zonsondergang, verre geluiden, de wind in je haren. Slapen op de Pakschuyt is echt bijzonder. Met z’n tweeรซn genieten. Luxe en het genot van buiten zijn, perfect gecombineerd.

Hoe het werkt

Je kan op de Pakschuyt overnachten terwijl deze bij ons in de haven van het mooie Zwier ligt. Of je kiest voor de unieke variant waarbij de schipper jullie met de Pakschuyt naar een mooi plekje op de Vinkeveense Plassen vaart om daar te overnachten. Aan jullie de keus!

 

Bij beide opties is de check-in om 16:00 uur en check-out om 11:00 uur.

 

De bedden zijn bij aankomst voor je opgemaakt en er liggen handdoeken om te douchen klaar.

 

In de keuken vind je de kleine gemakken als afwasmiddel, handdoekje, theedoek, zout & peper, olie & azijn, koffie, thee, vuilniszakken. Dat soort zaken.

 

Je mag natuurlijk zelf eten en drinken meenemen. In overleg kunnen wij ook voor lekker eten en drinken aan boord zorgen. Thee en koffie is altijd aanwezig. Als de Pakschuyt bij Zwier blijft liggen, kun je in de weekenden ook ontbijten, lunchen, borrelen en dineren in ons pop-up restaurant de Huiskamer.

 

Kies je voor de variant met overnachten op de Vinkeveense Plassen? De schipper vaart jullie dan naar een mooie plek om te blijven liggen. Zodra jullie een plekje hebben gevonden, gaat de schipper van boord en is het schip all yoursโ€ฆ Om 11.00u de volgende dag worden jullie dan weer opgehaald.

Dit niet missen?

Logeren op de Vinkeveense Plassen in de Pakschuyt!

Dit kan het hele jaar door.