Hemelvaart

30 mei t/m 2 juni

Een extra lang weekend, om extra op te laden. Kom op donderdag 30 mei en check uit op zondag 2 juni. Er is muziek bij de Vuurplaats, een fijne yogales én de mogelijkheid om aan te schuiven bij een diner van onze super chef’s. En voor de rest, moet je doen waar je zin in hebt.. Fijn!

Pinksteren

7/8/9/10 juni

Ook het weekend van Pinksteren is extra lang. Je checkt in op vrijdag 7 juni en blijft 3 nachtjes t/m maandagmiddag 10 juni. Er is veel ruimte om lekker te niksen, doen waar je zin in hebt, yoga of juist suppen. Ook zorgen wij voor muziek bij de Vuurplaats en kan je aanschuiven bij een diner in onze Huiskamer. Super leuk!

Inclusief:

Zwier Tent

We hebben twee- of driepersoons Zwier Tenten met fijne boxsprings. Er is een kluisje, een klein koelkastje en een zitje voor als je je terug wilt trekken. Wanneer je aankomt zijn de bedden voor je opgemaakt en er liggen handdoeken om mee te douchen klaar.

Lekker én gezond

We houden van lekker én gezond eten. Alles biologisch en vegetarisch. Je mag jouw eigen eten meenemen, of gebruik maken van ons aanbod. Kijk hier wat wij verder voor lekkers te bieden hebben.

Jij kiest

Bij Zwier wordt je dus uitgenodigd om te doen waar jij zin in hebt. Kanoën en Suppen, zit bij de prijs in. Bij twijfel? Doen!

Boeken

Hemelvaart

Do t/m Zo

4 dagen

Zwier Tent
met 2 / 3 bedden

€ 289,- / € 359,-

Pinksteren

Vr t/m Ma

4 dagen

Zwier Tent
met 2 / 3 bedden

€ 289,- / € 359,-

Blijf up-to-date

Wil je meer weten over Zwier en al het leuks dat we organiseren? Blijf via onze nieuwsbrief op de hoogte.