BuitenThuis in een Havenhuisje –
All-in arrangement

Oehlala.. Twee nachten slapen in onze spiksplinternieuwe, circulaire Havenhuisjes met de uiterlijke kenmerken van een Tiny House en een uniek uitzicht over de haven. Hier is het ultiem genieten, met alle comfort binnen handbereik. We vertellen je graag meer…

 • 2 nachten logeren in de haven
 • tweepersoonsbed en een eenpersoonsbed
 • ruime badkamer met toilet en regendouche
 • gebruik van de houtgestookte hottub van Welvaere
 • airco (warm/koud)
 • koelkast, mini-bar van het Vertrouwen
 • inclusief take away maaltijden: welkomstmaaltijd op de dag van aankomst, ontbijt, lunch en een driegangendiner op de tweede dag, ontbijt op de laatste dag en op zondag een kom soep met breekbrood als lunch
 • varen in een Rustvalkje, fluisterbootje
 • evt. in combinatie met een herfst- winterwandeling
 • inclusief handdoeken & opgemaakt bed
 • inclusief koffie, thee & toeristenbelasting 

In- en uitchecktijden:

 • Incheck: ma.-, wo.- en vrijdag om 16.00 uur
 • Uitcheck: wo.- & vrij.- om 11.00 uur en op zondag om 16.00 uur.


De huisjes zijn geschikt voor maximaal 3 personen. 

Het ‘BuitenThuis’ all-in arrangement is speciaal samengesteld zodat je toch kunt blijven Zwieren, om op te laden. We hebben alles op alles gezet om jullie toch te voorzien van een flinke dosis ontspanning, juist nu. We treffen extra maatregelen
zodat je onbezorgd kunt genieten. Het heet BuitenThuis want ook bij Zwier heb je
weinig contact met anderen (net als thuis), maar ben je wel lekker in de buitenlucht.
Even weg uit je eigen bekende omgeving. Bij Zwier heb je de ruimte. Wij zorgen
voor een flinke dosis ontspanning en koken (h)eerlijk voor jullie in de Huiskamer.

 

De 9 Havenhuisjes zijn sfeervol en met aandacht ingericht. Ieder huisje, van 30m2, heeft een eigen badkamer met regendouche, waskom en toilet, een heerlijk tweepersoonsbed met een circulair matras van bedzzzy, start-up van Auping, en via een opstap bereik je een extra eenpersoonsslaapplaats op een verhoogde tussenvloer.
Er is een gezellig zitje en een buitenplaatsje.


Als je komt overnachten in een Havenhuisje, dan is dat altijd voor twee nachtjes, omdat we geloven dat je dan pas echt tot rust. Zwier is namelijk niet alleen overnachten, maar juist ook opladen. 

BuitenThuis: jouw veilige thuishaven

Laat je door ons maar in de watten leggen. Je hoeft nergens aan te denken. Ons arrangement heet ‘BuitenThuis’ want dat is ons doel: jij voelt je thuis. Buiten jouw vertrouwde omgeving, buiten jouw thuis. Je kan mensen ontmoeten, maar dat hoeft niet. Doen wat goed voelt. Daarbij treffen wij alle maatregelen die passen in deze tijd van COVID-19, zodat jouw verblijf veilig is. Lees daar hier meer over.

Voel je thuis in je Havenhuis!

Als je verblijft in een Havenhuisje heb je je eigen plek met alle rust, privacy en comfort én geniet je binnen mum van tijd van de buitenlucht in de houtgestookte hottub en op de Plassen vanuit je sloep.

We koken (h)eerlijke vegetarische gerechten van biologische en seizoensgebonden producten. En we houden rekening met jouw dieetwensen. Jij hoeft je alleen maar te laten verrassen. Hoe fijn is dat? Deze lekkere maaltijden worden in de Huiskamer bereid. Hier haal je de maaltijden af, zodat er zo min mogelijk contactmomenten plaatsvinden. Ook vind je hier de Bar van het Vertrouwen. Pak hier zelf je drankje of fles wijn en turf deze af op je lijstje.


Restaurant de Huiskamer is momenteel gesloten. Daarom hebben we je koelkastje gevuld met lekkere drankjes, oftewel de mini-bar van het Vertrouwen. Je vindt een turflijstje in je huisje en hier turf je wat je gebruikt. Dit reken je af tijdens de uitcheck.

Kom tot rust in de buitenlucht

Wij geloven in buiten zijn. Buiten zijn helpt om van de sneltrein af te stappen. Daarom zijn we zo blij met de Vinkeveense Plassen in onze ‘achtertuin’. Water doet daar iets magisch in. Kom volledig tot rust in de houtgestookte hottub van Welvaere in de haven. Het gevoel van buiten zijn, de beweging van de natuur, de elementen om je heen. Hier laad je op! We hebben wandel- en vaarroutes voor je klaargelegd in je Havenhuisjes.

Zwieren met kids

Er op uit met het hele gezin, is super fijn. Kinderen zijn dan ook meer dan welkom. Er is een eenpersoonsbed aanwezig via een opstap op een verhoogde tussenvloer. Ook is het mogelijk om een babybedje in het Havenhuisje te plaatsen voor €12,50 exclusief beddengoed. Kinderen van 3 tot 12 jaar mogen mee eten mee voor de helft van de prijs. Voor kinderen tot 3 jaar hebben we geen maaltijden.

Ligging van de huisjes

De Havenhuisjes hebben ieder een eigen uniek uitzicht over de haven of over groen. Een aantal ligt direct aan de haven en een aantal liggen wat dieper in de tuin en deze hebben daardoor wat meer privacy en nog steeds een prachtig uitzicht.

Honden zijn welkom

Wij vinden honden leuk, daarom zijn ze welkom. Een brave viervoeter die niet op de banken en het bed is welkom in het Havenhuisje en in de boot. Fijn als je harige vriend op het terrein en in de Huiskamer aan is gelijnd en niet alleen achterlaat.

Annuleren

Voor annuleringen binnen twee weken zijn de annuleringskosten 90% van de totale boekingswaarde en binnen 24 uur 100% van de boekingswaarde. Mocht je willen verplaatsen van datum dan geldt de prijs die bij de nieuwe datum hoort.

Mocht de overheid besluiten dat we vanwege Corona in een ‘lock down’ moeten dan mag er op ieder moment kosteloos worden verplaatst van datum.

Meer Logeren bij Zwier

24/48 uur zonder

(reserveer nu je plekje voor 2021 🙂

ZWIEREN

Alle activiteiten op een rij.