BuitenThuis in een Havenhuisje –
All-in arrangement

Oehlala.. Vanaf oktober kun je ook in de herfst en winter logeren bij Zwier. Dit kan in onze spiksplinternieuwe circulaire Havenhuisjes. De Havenhuisjes hebben de uiterlijke kenmerken van een Tiny House en een uniek uitzicht over de haven. Hier is het ultiem genieten, met alle comfort binnen handbereik. We vertellen je graag meer…

 • 2 nachten logeren in de haven
 • ruime badkamer met toilet en regendouche
 • gebruik van de hottub
 • airco (warm/koud)
 • koelkastje
 • inclusief welkomstmaaltijd op de dag van aankomst, ontbijt, lunch en een driegangendiner op de tweede dag en een brunch op de laatste dag en voor vertrek een kom soep met breekbrood
 • varen in een Rustvalkje, fluisterbootjes
 • evt. in combinatie met een herfst- winterwandeling
 • inclusief handdoeken & opgemaakt bed
 • inclusief koffie en thee & toeristenbelasting 

In- en uitchecktijden:

 • Incheckdagen & -tijden : maandag, woensdag en vrijdag om 16.00 uur
 • Uitchecktijden: op woensdag en vrijdag om 11.00 uur en op zondag om 16.00 uur.

Het BuitenThuis all-in arrangement is speciaal samengesteld zodat je toch kunt blijven Zwieren, om even een paar dagen op te laden. We hebben alles op alles gezet om jullie toch te voorzien van een flinke dosis ontspanning, juist nu. Natuurlijk treffen we wel extra maatregelen zodat je onbezorgd kunt genieten. Het heet BuitenThuis want ook bij Zwier zul je weinig contact hebben met anderen (net als thuis), maar ben je wel lekker een paar dagen in de buitenlucht. Even weg uit je eigen bekende omgeving. Bij Zwier heb je de ruimte.

De Havenhuisjes zijn sfeervol en met aandacht ingericht. Ieder huisje, van 30m2, heeft een eigen badkamer met regendouche, waskom en toilet, een heerlijk tweepersoonsbed en via een opstap bereik je een extra eenpersoonsslaapplaats op een verhoogde tussenvloer. De bedden zijn voor je opgemaakt en er liggen handdoeken klaar. Er is een gezellig zitje en een buitenplaatsje. Een koelkast en alles voor een kop koffie of thee is aanwezig. Er is airconditioning voor de warme dagen en een verwarming voor de koude dagen.


Als je komt overnachten in onze Havenhuisjes, dan is dat altijd voor twee nachtjes, omdat we geloven dat je dan pas echt tot rust. Zwier is namelijk niet alleen overnachten, maar juist ook opladen.

BuitenThuis: jouw thuishaven

Laat je door maar door ons in de watten leggen. Wij zorgen voor een flinke dosis ontspanning en koken (h)eerlijk voor jullie in de Huiskamer. Je hoeft nergens aan te denken. Ons arrangement heet ‘BuitenThuis’ want dat is ons doel: jij voelt je thuis. Buiten jouw vertrouwde omgeving, buiten jouw thuis. Je kan mensen ontmoeten, maar dat hoeft niet. Doen wat goed voelt. Daarbij treffen wij alle maatregelen die passen in deze tijd van COVID-19, zodat jouw verblijf veilig is. Lees daar hier meer over.

de Huiskamer: voel je thuis!

Als je verblijft in een Havenhuisje heb je aan de ene kant je eigen plek met alle rust, privacy en comfort. Aan de andere kant ben je in een mum van tijd onderdeel van de gezelligheid van onze Huiskamer. Die we zo hebben ingericht dat jij je er thuis voelt. Lees een goed boek, speel een spelletje of beland in een goed gesprek. Alles mag en kan.

 

We werken met een vast menu, zodat je geen gerechten hoeft te kiezen: het is wat de pot schaft. Jij hoeft je alleen maar te laten verrassen. Hoe fijn is dat? Deze lekkere maaltijden die vanuit de Huiskamer worden bereid, kun je daar zelf ophalen bij de chef en opeten in de Huiskamer of meenemen naar je Havenhuisje als dat jou op dat moment beter past. Doe wat goed voelt!

In de Huiskamer hebben we de ‘Bar van Vertrouwen’. Voel je welkom, kruip achter de bar en pak je eigen drankje. De drankjes turf je zelf op jullie eigen turflijst en reken je af bij het uitchecken.  

Kom tot rust in de natuur

Wij geloven in buiten zijn. Buiten zijn helpt om van de sneltrein af te stappen. Daarom zijn we zo blij met de Vinkeveense Plassen in onze ‘achtertuin’.  Water doet daar iets magisch in. Kom volledig tot rust in de hottub in de haven.  Het gevoel van buiten zijn, de beweging van de natuur, de elementen om je heen. Hier laad je op! We hebben wandel- en fietsroutes beschikbaar. 

Zwieren met kids

Er op uit met het hele gezin, is super fijn. Kinderen zijn dan ook meer dan welkom. Er is een eenpersoonsbed aanwezig via een opstap op een verhoogde tussenvloer. Ook is het mogelijk om een babybedje in het Havenhuisje te plaatsen voor €12,50 exclusief beddengoed. Kinderen van 3 tot 12 jaar mogen mee eten mee voor de helft van de prijs.

Honden zijn welkom

Wij vinden honden leuk, daarom zijn ze welkom. Omdat we met meerdere mensen zijn, hebben we een paar ‘honden-regels’.

 • de honden mogen niet op/ in het bed.
 • fijn als ze aangelijnd zijn in de Huiskamer en op het terrein van Zwier.
 • we hebben liever niet dat je de hond alleen achterlaat in het Havenhuisje.

Annuleren

Voor annuleringen binnen twee weken zijn de annuleringskosten 90% van de totale boekingswaarde en binnen 24 uur 100% van de boekingswaarde. Mocht je willen verplaatsen van datum dan geldt de prijs die bij de nieuwe datum hoort.

Mocht de overheid besluiten dat we vanwege Corona in een ‘lock down’ moeten dan mag er op ieder moment kosteloos worden verplaatst van datum.