BuitenThuis in een Havenhuisje –
All-in arrangement

Oehlala.. Slapen in onze spiksplinternieuwe, circulaire Havenhuisjes met de uiterlijke kenmerken van een Tiny House en een uniek uitzicht over de haven en groen. Hier is het ultiem genieten, met alle comfort binnen handbereik. We vertellen je graag meer…

 

Als je komt overnachten in een Havenhuisje dan is dat minimaal 2 en maximaal 5 nachtjes. Dit omdat we geloven en ook zelf ervaren dat je pas echt tot rust komt als je ergens langer verblijft. Zwier is namelijk niet alleen overnachten, maar juist ook opladen.

 • logeren in de haven
 • tweepersoonsbed, 180cm x 200cm, en een eenpersoonsbed
 • badkamer met toilet en regendouche
 • gebruik van de houtgestookte hottub
 • airco (warm/koud)
 • koelkast
 • inclusief afhaalmaaltijden tijdens het gehele verblijf: ontbijt, lunch en 3-gangendiners
 • varen in een Rustvalkje, fluisterbootje
 • vaar- en wandelroutes
 • inclusief handdoeken & opgemaakt bed
 • inclusief koffie, thee & toeristenbelasting 

In- en uitchecktijden en dagen
Je mag aankomen op de dag die jou het beste uitkomt.
Inchecken kan vanaf 16:00 uur en je kunt tot 11:00 uur uitchecken.

De 9 Havenhuisjes zijn geschikt voor maximaal 3 personen en zijn sfeervol en met aandacht ingericht. Ieder huisje, van 30m2, heeft een eigen badkamer met regendouche, waskom en toilet, een heerlijk tweepersoonsbed met een circulair matras van bedzzzy, start-up van Auping, en via een opstap bereik je een extra eenpersoonsslaapplaats op een verhoogde tussenvloer. Er is een gezellig zitje en een buitenplaatsje.

Voel je thuis in je Havenhuis!

Het ‘BuitenThuis’ all-in arrangement is speciaal samengesteld zodat je toch kunt blijven Zwieren, om op te laden. We treffen extra maatregelen zodat je onbezorgd kunt genieten. Het heet BuitenThuis want ook bij Zwier heb je weinig contact met anderen (net als thuis), maar ben je wel lekker in de buitenlucht. Even weg uit je eigen bekende omgeving. Bij Zwier heb je de ruimte. Wij zorgen voor een flinke dosis ontspanning inclusief gebruik van de hottub en sauna!

De keuken van Zwier

We koken (h)eerlijke vegetarische gerechten van biologische en seizoensgebonden producten. En we houden rekening met jouw dieetwensen. Jij hoeft je alleen maar te laten verrassen. Hoe fijn is dat? Deze lekkere maaltijden worden in de Huiskamer bereid. Hier haal je de maaltijden af, zodat er zo min mogelijk contactmomenten plaatsvinden. Ook vind je hier de Bar van het Vertrouwen. Pak hier zelf je drankje of fles wijn en reken direct zelf af.

Kom tot rust in de buitenlucht

Wij geloven in buiten zijn. Buiten zijn helpt om van de sneltrein af te stappen. Daarom zijn we zo blij met de Vinkeveense Plassen in onze ‘achtertuin’. Water doet daar iets magisch in. Kom volledig tot rust in de houtgestookte DIY hottub van Welvaere in de haven. Het gevoel van buiten zijn, de beweging van de natuur, de elementen om je heen. Hier laad je op! We hebben wandel- en vaarroutes voor je klaargelegd in je Havenhuisjes.

Zwieren met kids

Er op uit met het hele gezin, is super fijn. Kinderen zijn dan ook meer dan welkom. Er is een eenpersoonsbed aanwezig via een opstap op een verhoogde tussenvloer. Ook is het mogelijk om een babybedje in het Havenhuisje te plaatsen voor €12,50 exclusief beddengoed. Kinderen van 3 tot 12 jaar eten gezellig mee voor de helft van de prijs. We hebben geen aangepast kindermenu en geen babyhapjes voor baby’s tot 3 jaar. Die mag je zelf meenemen en opwarmen in de magnetron in de kas.

Ligging van de huisjes

De Havenhuisjes hebben ieder een eigen uniek uitzicht over de haven of over groen. Een aantal ligt direct aan de haven en een aantal liggen wat dieper in de tuin en deze hebben daardoor wat meer privacy en nog steeds een prachtig uitzicht.

Honden zijn welkom

Wij vinden honden leuk, daarom zijn ze welkom. Een brave viervoeter die niet op de banken en het bed is welkom in het Havenhuisje en in de boot. Fijn als je harige vriend op het terrein en in de Huiskamer aan is gelijnd en niet alleen achterlaat.

Annuleren

Voor annuleringen binnen twee weken zijn de annuleringskosten 90% van de totale boekingswaarde en binnen 24 uur 100% van de boekingswaarde. Mocht je willen verplaatsen van datum dan geldt de prijs die bij de nieuwe datum hoort. Mocht de overheid besluiten dat we vanwege Corona in een ‘lock down’ moeten dan mag er op ieder moment kosteloos worden verplaatst van datum. Moet je in quarantaine of ben je ziek? Dan gelden onze gebruikelijke annuleringsvoorwaarden.

Meer Logeren bij Zwier

ZWIEREN

Alle activiteiten op een rij.