Havenhuisjes – Logeren met uitzicht

Oehlala.. Vanaf oktober kun je ook in de herfst en winter logeren bij Zwier. Dit kan in onze spiksplinternieuwe circulaire Havenhuisjes. De Havenhuisjes hebben de uiterlijke kenmerken van een Tiny House en een uniek uitzicht over de haven. Hier is het ultiem genieten, met alle comfort binnen handbereik. We vertellen je graag meer…

 • 2 nachten logeren in de haven
 • ruime badkamer met toilet en regendouche
 • airco (warm/koud)
 • koelkastje
 • inclusief welkomstmaaltijd op de dag van aankomst
 • inclusief ontbijt, lunch en een driegangendiner op de tweede dag
 • inclusief een brunch op de laatste dag en voor vertrek een kom soep met breekbrood
 • vrij gebruik van onze Rustvalkjes, fluisterbootjes
 • evt. in combinatie met een herfst- winterwandeling
 • inclusief handdoeken
 • inclusief opgemaakt bed
 • inclusief koffie en thee
 • inclusief toeristenbelasting 

*Het arrangement is op basis van 2 nachten voor 2 personen en beschikbaar in de weekenden en schoolvakanties. Inchecken kan vrijdag vanaf 16:00 uur en uitchecken op zondag om 16:00 uur en in de schoolvakanties op maandag, woensdag of vrijdag om 16.00 uur en de uitcheck om 11.00 uur.

De Havenhuisjes zijn sfeervol en met aandacht ingericht. Ieder huisje,
van 30m2, heeft een eigen badkamer met regendouche, waskom en toilet,
een heerlijk tweepersoonsbed en via een opstap bereik je een extra eenpersoonsslaapplaats op een verhoogde tussenvloer. De bedden zijn voor je opgemaakt en er liggen handdoeken klaar. Er is een gezellig zitje en een buitenplaatsje. Een koelkast en alles voor een kop koffie of thee is aanwezig. Er is airconditioning voor de warme dagen en een verwarming voor de koude dagen.


Als je komt overnachten in onze Havenhuisjes, dan is dat altijd voor twee nachtjes, omdat we geloven dat je pas echt tot rust. Zwier is namelijk niet alleen overnachten, maar juist ook opladen.


Naast de Havenhuisjes, hebben we daarom een super sfeervolle Huiskamer. Deze plek doet dienst als chill plek voor een boek bij de houtkachel en spelletjes,  als restaurant en ontmoetingsruimte. Van de Huiskamer kun
je altijd gebruik maken als je bij ons logeert. Daarnaast kan je super makkelijk even naar buiten met een wandel- of fietsroute die we hebben liggen. Lekker!

BuitenThuis: alles erop en eraan

Laat je door ons maar in de watten leggen. Wij zorgen voor een flinke dosis ontspanning en koken (h)eerlijk voor jullie in de Huiskamer. Je hoeft nergens aan te denken. Ons arrangement heet ‘BuitenThuis’ want dat is ons doel: jij voelt je thuis. Buiten jouw vertrouwde omgeving, buiten jouw thuis. Je kan mensen ontmoeten, maar dat hoeft niet. Doen wat goed voelt. Daarbij treffen wij alle maatregelen die passen in deze tijd van COVID-19, zodat jouw verblijf veilig is.

de Huiskamer

Als je verblijft in een Havenhuisje heb je aan de ene kant je eigen plek met alle rust, privacy en comfort. Aan de andere kant ben je in een mum van tijd onderdeel van de gezelligheid van onze Huiskamer. Die we zo hebben ingericht dat jij je er thuis voelt. Lees een goed boek, speel een spelletje of beland in een goed gesprek. Alles mag en kan.

 

We werken met een vast menu, zodat je geen gerechten hoeft te kiezen: het is wat de pot schaft. Jij hoeft je alleen maar te laten verrassen. Hoe fijn is dat? Deze lekkere maaltijden die vanuit de Huiskamer worden bereid, kun je daar zelf ophalen bij de chef en opeten in de Huiskamer of meenemen naar je Havenhuisje als dat jou op dat moment beter past. Doe wat goed voelt!

Bar van Vertrouwen

In de Huiskamer hebben we de ‘Bar van Vertrouwen’. Voel je welkom, kruip achter de bar en pak je eigen drankje. De drankjes turf je zelf op jullie eigen turflijst en reken je af bij het uitchecken.  

Zwieren met kids

Er op uit met het hele gezin, is super fijn. Kinderen zijn dan ook meer dan welkom. Er is een eenpersoonsbed aanwezig via een opstap op een verhoogde tussenvloer. Ook is het mogelijk om een babybedje in het Havenhuisje te plaatsen voor €12,50 exclusief beddengoed. Kinderen van 3 tot 12 jaar mogen mee eten mee voor de helft van de prijs.

Kom tot rust in de omgeving

Wij geloven in buiten zijn. Buiten zijn helpt om van de sneltrein af te stappen. Daarom zijn we zo blij met de Vinkeveense Plassen in onze ‘achtertuin’. Water doet daar iets magisch in. Het gevoel van buiten zijn, de beweging van de natuur, de elementen om je heen. Hier laad je op! We hebben wandel- en fietsroutes beschikbaar. 

Honden zijn welkom

Wij vinden honden leuk, daarom zijn ze welkom. Omdat we met meerdere mensen zijn, hebben we een paar ‘honden-regels’.

 • De honden mogen niet op/ in het bed.
 • Ze moeten altijd aangelijnd zijn op het terrein van Zwier.
 • We hebben liever niet dat je de hond alleen achterlaat in het Havenhuisje.

Annuleren

Voor annuleringen binnen twee weken zijn de annuleringskosten 90% van de totale boekingswaarde en binnen 24 uur 100% van de boekingswaarde. Mocht je willen verplaatsen van datum dan geldt de prijs die bij de nieuwe datum hoort.