De Eilandhut

Wij weten dat je het beste slaapt bij het geluid van kabbelend water, bij het ruizen van de bomen en het tikken van regen op het dak. Daar wordt je ultiem ontspannen van. En daarom willen we onze Eilandhut graag met je delen. Een plekje midden op de Vinkeveense Plassen met voldoende faciliteiten om de batterij op te laden. Een plek waar tot rust komen vanzelf gaat.

 • 14m2 én een eigen stukje eiland
 • Eilandhut Sloep
 • twee lekkere boxsprings
 • beddengoed
 • keukenlinnen
 • een simpel keukentje met alles wat je nodig hebt
 • binnen een kacheltje met fijne stoelen
 • hout en aanmaakblokjes om fikkie te stoken

In de Eilandhut staat een 2-persoons boxspring. Wil je met meer mensen komen, er is nog een plek voor een (kinder) Zwiertent op het gras met ruimte voor twee luchtbedden. Deze kun je bij de boeking aanvinken. Je zorgt dan zelf voor slaapzakken/ beddengoed in de tent. Natuurlijk kan er ook een kinderbedje in de Eilandhut erbij. Ook deze kun je bij ons boeken. De faciliteiten in de Eilandhut zijn voor max. 4 personen.

In de Eilandhut logeer je minimaal 2 en maximaal 5 nachten. Wij geloven
en ervaren dat je dan pas echt tot rust komt. Langer logeren op de Eilandhut
is in overleg ook mogelijk. Je checkt om 16.00 uur in en om 11.00 uur uit.

Bij aankomst in onze Huiskamer ontvang je:

 • Sleutels van jouw Eilandhut Sloep en Eilandhut
 • Routekaart van de Vinkeveense Plassen
 • Jerrycan met water
 • Voel-je-welkom-boekje

Buiten leven

Een hangmat en een potkachel maken de buitenbeleving compleet. Geen douche, maar de Vinkeveense Plassen zijn pérfect voor een frisse ochtendduik.

Eten en drinken

In de Eilandhut mag je zelf je ontbijt, lunch, borrel en diner regelen. Je kan vooraf alles inkopen, of ga voor een leuk tripje met de boot naar de supermarkt in Vinkeveen. Er is een koelkastje.

Bootje varen

Inclusief Eilandhut Sloep zodat niet alleen het eiland, maar ook de Vinkeveense Plassen tot jouw achtertuin behoren.

Less is more

Het enige wat je nodig hebt zijn schone kleren, een (zwem)handdoek en zwemkleding voor die frisse ochtend duik in de Vinkeveense Plassen. ’s Avonds kan het nog best afkoelen, dus warme kleding is aan te raden. Een rugzakje vol, that’s it.

Het keukentje

De simpele keuken met een tweepits-gasstel & koelkastje is ingericht met vrijwel alles (potten, pannen en servies) dat je nodig hebt voor een simpele maaltijd. Koffie, olie, azijn, zout en peper is aanwezig. Ook een hand-, thee- en vaatdoek voor in de keuken.

BBQ-en

Als je zelf een BBQ meeneemt, mag je lekker BBQ-en (wij hebben er geen). In het verleden hebben we al eens brandschade gehad, dus we zijn extra zorgzaam voor onze Eilandhut. Heb je een BBQ op pootjes? Fijn! Zet deze ergens neer en braaien maar! Als je een BBQ hebt waarvan de onderkant heet wordt en die geen pootjes heeft, let dan op schroeiplekken in het gras en op de vlonders. Die hebben we liever niet. Voel nog even de wind die eventueel de vonken mee blaast. Eet smakelijk!

Honden

Op het Eilandje en in de Eilandhut mogen geen honden. Helaas!

Wijzigen of annuleren

Verplaatsen kan kosteloos tot 14 dagen voor je reservering. Wel kan het zijn dat voor je nieuwe gewenste datum een andere prijs geldt en dat je daar een meerprijs voor betaalt. Voor annuleringen binnen 14 dagen zijn de annuleringskosten 90% van de totale boekingswaarde en binnen 24 uur 100% van de boekingswaarde.

Eigen bootje?

Heb je zelf een boot om naar de Eilandhut te varen, klik dan hier voor meer informatie en prijzen!

Meer Zwier?

Wij hebben nog veel meer voor jou in petto. Bekijk wat er verder voor leuks te doen is bij Zwier!