Awaken your senses

13/14/15 SEPTEMBER 2019

Zwier Yoga Retreat

met Leah Kline

Voor velen van ons is de wereld vol met overweldigende prikkels. Het binnen krijgen van al deze stimuli creëert vaak een onbewust verlangen om je er voor af te sluiten. Maar afsluiting voor wat ons prikkelt in het “buiten”, betekent vaak afsluiten voor het voelen wat er binnenin ons gebeurt. De zintuigen zijn “gesloten”, de focus ligt buiten ons zelf.

 

Dit yoga retreat gaat over het ontwaken van de zintuigen en het verplaatsen van de focus van buiten naar binnen. In rust en op momenten in stilte. Leah nodigt je middels yoga en andere oefeningen uit om volledig aan te komen in jezelf. Tijdens dit weekend ga je terug naar je diepste en meest gewilde sensaties. Het leert je bewust te zijn van alles wat al beschikbaar is om kleine of grotere veranderingen in je leven te ontdekken. Een weekend vol yoga, buiten zijn, wandelen, een savasana concert van Leah zelf en vele momenten gericht om de wereld via de zintuigen te benaderen in plaats van via het hoofd.

Programma

Het weekend start op vrijdagmiddag 13 september en duurt t/m zondagmiddag 15 september 2019.

Leah geeft haar lessen in het engels, haar moedertaal. Ze verstaat en spreekt ook prima Nederlands.

Lekker veel me-time om:

  • te wandelen
  • een extra massage te boeken
  • te kanoën of suppen
  • te mediteren
  • te zwemmen
  • een boek lezen
  • een dutje te doen

VRIJDAG

16.00u aankomst met thee en kleine snack

17.30u Kennismaking tijdens een Taste Lab & licht diner

20.00u Gentle yoga

ZATERDAG

08.00u Licht ontbijt in stilte

09.15u Lekker lange yogales

11.15u Me-time

12.00u Lunch

13.00u Me-time

15.00u Massage techniek (dieper ontspannen)

17.30u Diner

20.00u Savasana Concert

ZONDAG

07.30u Licht ontbijt in stilte

08.30u Lekker lange yogales

10.30u Me-time

12.00u Lunch 

13.00u Wandelen en samen afsluiten

16.00u Uitchecken

Zwier Yoga Retreat met Leah Kline

Prijs per persoon: € 385,-

Inclusief het hele programma, twee overnachtingen in een fijne, gedeelde 2p Zwier tent, lekker & gezond eten en vrij gebruik van sup’s en kano’s.

Over Leah

Leah Kline beoefent Yoga sinds 2000 en doceert sinds 2003. Hiervoor was Leah professioneel danseres (vooral moderne dans). Leah zingt al haar leven lang en treedt al jaren op als zangeres. Alle ervaring bij elkaar, maakt dat Leah een ster is in het ‘lezen van jouw lichaam’. De kennis en ervaring die ze heeft van en met het menselijke lichaam en de diversiteit daarvan, maakt dat ze jou kan super goed kan begeleiden naar jouw kern. In haar lessen brengt ze een organische kennis van het lichaam over en gebruikt als referentiekader haar training in Anusara, Iyengar, en Ashtanga Vinyasa, psychology, anatomie, kinesiology, zang en dans. Voor Leah betekent yoga een transitie naar leven vanuit haar hart. En dat voel je ook in haar lessen!

Leah vertelt: ‘Hatha is voor de meesten de eerste deur naar Yoga. Geleidelijk aan ontdekte ik andere vormen die voor mij sterk bijdragen aan het vinden van eenheid zoals, meditatie (in stilte), zingen van mantra’s, bhakti (toewijding) en karma (onbaatzuchtige actie). Terwijl ik jou door verschillende yogahoudingen, ademtechnieken en correcte alignments begeleid, ben ik ook altijd bezig met het bewust te maken van de waarneming, de intuïtie en het gevoel van heelheid en levendigheid dat bij dagelijkse ervaring hoort’. Deze verdieping ervaar je sterk in de lessen van Leah en geven een extra dimensie mee.

2019: Schermloos genieten

Bij Zwier nodigen we je in 2019 uit om bewust schermloos te genieten. Dus laat tijdens dit bijzondere retreat jouw telefoon bij ons in een speciale box logeren, of leg ‘m in de daarvoor bedoelde socialbox in de Zwier Tent. Extra verstilling en verdieping gegarandeerd!

Inclusief:

Zwier Tent

Je slaapt in een twee-persoons luxe Zwier Tent met fijne boxsprings. Er is een kluisje, een klein koelkastje en een zitje voor als je je terug wilt trekken. Wanneer je aankomt zijn de bedden voor je opgemaakt en er liggen twee handdoeken klaar.

Lekker én gezond

Het hele weekend is gevuld met lekker én gezond eten en drinken. Wij verzorgen biologisch en vegetarisch eten, altijd super lekker. Laat je verrassen door nieuwe smaken en fijne recepten. Awaken your senses!

Vind rust

Op 15 minuten rijden van Amsterdam vind je Zwier, de vrijhaven van de stad. Met het water van de Vinkeveense Plassen in de achtertuin een super fijne plek om tot rust te komen. Met de voetjes in het gras en de zon op je gezicht. Zeker weten dat je opgeladen weer naar huis gaat.

Blijf up-to-date

Wil je meer weten over Zwier en al het leuks dat we organiseren? Blijf via onze nieuwsbrief op de hoogte.