Samen Zwieren

Zwier staat voor tot rust komen en doen wat goed is voor jou. Ook in een (jong) gezin geloven wij dat dit belangrijk is én ook een hele uitdaging. Daarom bestaat Samen Zwieren. Familie retreats van een dag, een weekend of een midweek. Alles in het teken om te verbinden met jezelf en met elkaar. Tijdens de familie retreats is er altijd ruimte voor samen zijn en uitwisselen met anderen. In 2019 hebben we bij Zwier extra aandacht voor het offline thema: Schermloos genieten. Ook in de familie retreats zal dit thema voorbij komen.

Blijf up-to-date

Op de hoogte blijven van nieuwe data in 2020? Wil je meer weten over Zwier en al het leuks dat we organiseren? Blijf via onze nieuwsbrief op de hoogte.

Over Anneke

Anneke is een toegewijde docente, die met veel passie 9 jaar lesgaf binnen het speciaal onderwijs. Haar liefde voor bewustzijn, (kinder)yoga en liefdevolle aanraking tijdens massage, de yogalessen en trainingen die ze geeft, maken haar tot een enthousiaste, liefdevolle docente met veel vakkennis en een sterke zijnskracht. De afgelopen 3,5 jaar woonde Anneke op Ibiza, waar ze wekelijks yoga- en kindermassage lessen gaf aan de International Morna School. Dit combineerde zij met het verzorgen van massages, yogalessen, retreats en events voor zowel volwassenen als kinderen. Sinds kort is ze weer terug in Nederland, waar ze in verschillende yogastudio’s (kinder)massage- en ouder/kind yogatrainingen verzorgt. Tijdens een yogales van haar wordt zowel kracht als zacht gecombineerd. Voelen wat je eigen mogelijkheden en je eigen grenzen zijn op dit moment in het hier en nu, daarnaar luisteren en leren handelen.