Kom tot rust

in de Eilandhut

Alles over 24 uur zonder

24 uur alleen voor jou. Om te doen wat goed voelt in het moment. Niets hoeft, weinig kan. Er ontstaat ruimte om te zakken en te creëren. In de breedste zin van het woord. De enige opdracht die jij hebt is doen wat goed voelt.

Hoe het werkt

Je meld je om 15.30u bij de schipper in de Huiskamer, levert je smartphone in en vertrekt in een sloepje naar het eiland. Na zo’n 20 minuten uitwaaien op de boot wordt je afgezet bij de ‘Eilandhut’. Hier start jouw 24/ 48 uur zonder-avontuur. 24 (of 48) uur later halen we je weer op.

Geen nood

24 of 48 uur zonder telefoon, tablet, laptop. Lekker toch?! Voor veel mensen ook best spannend. Daarom krijg je van ons een ouderwetse nokia telefoon mee. Voor mocht het nodig zijn. Je mag ons altijd (ook ’s nachts!) bellen en wij kunnen er met 5 minuten zijn.

Wat je meeneemt

Zo min mogelijk natuurlijk. Van ons krijg je voldoende eten en drinken mee en het bed is opgemaakt. De Vinkeveense Plassen zijn heerlijk om in te zwemmen (en te douchen), dus neem zwemkleding mee. Let op: er zijn geen handdoeken van ons, neem dus een eigen zwemhanddoek mee. ’s Avonds kan het nog best afkoelen, dus warme kleding is aan te raden. Een rugzakje vol, that’s it.

Goed gevuld

Wij verzorgen voldoende lekker & gezond eten en drinken om de tijd goed door te komen. Sowieso vegetarisch. Heb je dieetwensen? Geef die door, dan verzinnen we een lekkere aanpassing!

24 uur zonder duo

 

Je mag ook met z’n tweetjes komen! Wij zorgen voor voldoende eten en drinken voor beide. En jullie krijgen een pakketje prikkelende opdrachten mee. Voor nog meer verbinding met jezelf en de ander. Geniet samen!

Wanneer dit is en wat het kost

24 uur zonder (en 48 uur zonder) bieden we aan in daarvoor gereserveerde weken. Je start altijd om 15.30u bij Zwier en tussen 15.00u en 15.30u de volgende dag (óf de dag daarna) ben je terug bij Zwier.

Via de “Boek Nu” -knoppen kun je zien welke data beschikbaar zijn en direct boeken.

Annuleren of wijzigen

 

Mocht het nu zo zijn dat je onverhoopt toch niet mee kan doen aan jouw mini avontuur, dan mag je altijd iemand anders zoeken om in jouw plaats te gaan. Vraag een vriendin, buurman of collega, mail ons de gegevens van die persoon door en alles komt goed. Wil je toch de hele reservering annuleren? Dit kan tot 3 maanden voor de eerste dag van jouw 24 of 48 uur zonder. Wij storten het gehele betaalde bedrag dan kosteloos terug. Wil je annuleren binnen 3 maanden voor jouw 24 of 48 uur zonder, dan vind je hier de annuleringsvoorwaarden.

Vragen hierover? Mail ons: vrij@zwier.nl.

24 uur zonder | solo

€ 205

alleen, inclusief brengen, halen en een goed gevulde mand met eten & drinken

48 uur zonder | solo

€ 329

alleen, inclusief brengen, halen en een goed gevulde mand met eten & drinken

24 uur zonder | duo

€ 305

met z’n twee, inclusief brengen, halen en een goed gevulde mand met eten & drinken

48 uur zonder | duo

€ 529

met z’n twee, inclusief brengen, halen en een goed gevulde mand met eten & drinken

Wat kan je van de Eilandhut verwachten?

De Eilandhut is een klein hutje met een tweepersoons boxspring, een heel simpel keukentje met een gasstelletje en een koelkastje. Een tafeltje met twee stoelen en een lekkere luie stoel. In de Eilandhut staat een kleine palletkachel, dus ook op koude dagen is het fijn en behaaglijk binnen. Aan de achterkant van het huisje zit een apart toilet.
De Eilandhut staat op een stukje van een lang gerekt eiland (legakker). Met aan één kant vrij uitzicht op het open water. Buiten is er een potkachel voor warmte en gezelligheid. Ook kun je een hangmat ophangen en zijn er fijne ligstoelen.