24 uur zonder

24 uur op een eiland. Geen telefoon, geen wifi, geen tablet, geen tijd. Alleen jij en de omgeving. Wij geloven dat af en toe de ruimte en rust nemen bijdraagt aan een fijner leven en een betere wereld. Daarom kun je bij ons in de Eilandhut 24 (of 48 uur!) uur offline zijn. Als rustpunt in de drukke week. Even echt uit-tunen van alles dat ‘moet’. Lummelen in een hangmat, turen in het haardvuur, douchen in de plas. Met minder afleiding ontstaat er wat nieuws. We nodigen je uit.

• Eilandhut van 14m2
• stukje eigen eiland
• inclusief een goed gevulde mand met boodschappen
• een Eilandsloep om zelf naar het eiland te varen met routekaart
• je krijgt een old skool Nokia mee als noodtelefoon
• 2‑persoons boxspring
• inclusief beddengoed en keukenlinnen
• simpel keukentje met alles wat je nodig hebt
• zowel buiten als binnen een fijne (hout)kachel
• hout en aanmaakblokjes om fikkie te stoken
• een lekkere hangmat
• yogamatje

Dit bijzondere avontuur begint al bij de incheck. Je krijgt twee jerrycans met water, beddengoed, keukenlinnen, een krat vol boodschappen en een noodtelefoon mee bij de receptie. Dan vaar je zelf met een sloep en routekaart naar jouw Eiland. Hier word je ontvangen door de vorige eilandbewoner. Hij of zij heeft de Eilandhut voor je schoongemaakt en vindt het misschien wel leuk om zijn/haar ervaring te delen. Diegene vaart dan weer terug naar Zwier met de sloep.

solo

24 of 48 uur alleen. Een eend die voorbij zwemt, stilte, een gesprek met jezelf. De tijd die traag gaat of ineens snel. Wellicht confronterend. Zeker een ervaring.

duo

24 of 48 uur met z’n twee. Verbind, wees nieuwsgierig. Van ons krijgen jullie prikkelende opdrachten mee om de verdieping nog meer op te zoeken.

Zwier24UurZonder-34 kopie

Geen nood

24 of 48 uur zonder telefoon, tablet, laptop. Lekker toch?! Voor veel mensen ook best spannend. Daarom krijg je van ons een ouderwetse Nokia telefoon mee. Voor mocht het nodig zijn. Je mag ons altijd (ook ’s nachts!) bellen en wij kunnen er met 5 minuten zijn.

Krat vol

Wij verzorgen voldoende lekker & gezond eten en drinken. Sowieso vegetarisch. Er liggen leuke recepten voor je klaar in de Eilandhut. Heb je dieetwensen? Geef die door, dan verzinnen we een lekkere aanpassing!

Less is more

Het enige wat je nodig hebt zijn schone kleren, een (zwem)handdoek en zwemkleding voor die frisse ochtendduik in de Vinkeveense Plassen. ’s Avonds kan het nog best afkoelen, dus warme kleding is aan te raden. Een rugzakje vol, that’s it.

Back to basic

De Eilandhut is van vele gemakken voorzien. De simpele keuken met een tweepits-gasstel & koelkastje is ingericht met vrijwel alles (potten, pannen en servies) dat je nodig hebt om een lekkere maaltijd te koken. Koffie, thee, olie, azijn, zout en peper is aanwezig. Ook een hand-, thee- en vaatdoek voor in de keuken. De Eilandhut heeft een gewoon toilet, maar geen stromend water. Daarom krijg je twee jerrycans met water mee. Er zijn geen handdoeken aanwezig, dus neem die zelf mee.

Boekingsperiode 2022

11 april –
1 mei

20 juni –
10 juli

29 aug. –
18 sept.

10 – 30 oktober

Wijzigen of annuleren

Verplaatsen kan kosteloos tot 14 dagen voor je reservering. Wel kan het zijn dat voor je nieuwe gewenste datum een andere prijs geldt en dat je daar een meerprijs voor betaalt. Voor annuleringen binnen 14 dagen zijn de annuleringskosten 90% van de totale boekingswaarde en binnen 24 uur 100% van de boekingswaarde.

Blijf up-to-date

Wil je 24 uur zonder maar is het nu even niet beschikbaar? Blijf via onze nieuwsbrief op de hoogte.

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.