De Huiskamer

Onze wens is dat je je thuis voelt bij Zwier. Daarom ook de bewuste keuze voor een Huiskamer. Hier mag je opladen, de krant lezen met een kop koffie, lekker eten, goede gesprekken voeren, spelletjes spelen. Simpel, samen en ontspannen. Zo moet het zijn!

Het eten en drinken bij Zwier is een belangrijk onderdeel van het verhaal dat we te vertellen hebben; we willen je prikkelen en inspireren om goed voor jezelf, en daarmee goed voor de wereld om je heen, te zorgen. Wij noemen onze keuken de ‘Milde’ keuken, waar liefde & aandacht de belangrijkste ingrediënten zijn. Je kan bij ons terecht voor (h)eerlijke koffie, gezonde lunch of een hapje in de avond. Binnen of buiten op het terras. Genieten maar!

Openingstijden Huiskamer Winter (okt-mrt)

In de najaars- en wintermaanden zal de Huiskamer alleen exclusief beschikbaar zijn voor borrels, verjaardagen en diners. Mocht je interesse hebben in het afhuren van deze fijne locatie, klik dan hier voor meer informatie.

Openingstijden Huiskamer Zomer (apr-sept)

VRIJDAG  16:00 – 22.00
ZATERDAG  09:00 – 22:00
ZONDAG  09:00 – 21:00

Waarden

Zelfgemaakt

We maken zoveel mogelijk zelf met biologische producten uit het seizoen, en als het even kan van Hollandse bodem.

(H)eerlijk

We inspireren graag met echt lekker eten dat ook voedzaam is. Gerechten die je verrassen en verbazen. Dat proef je en dat zie je!

Bewust

Door bewust na te denken over bepaalde keuzes op het gebied van eten en drinken, hopen we anderen te inspireren. Veel van onze gerechten zijn plantaardig (soms met een beetje dierlijk) en we werken het liefst met biologisch/dynamische producten.

Menukaart

Milde Keuken

We noemen onze keuken een ‘milde keuken’. Daarmee bedoelen we dat we met onze keuzes mild willen zijn voor de aarde, dat onze gerechten mildheid toevoegen aan jouw lijf, maar ook dat we mild zijn voor onszelf. Het is een keuken waar we met respect om willen gaan met de aarde en dat wat ze geeft. Tegelijk beseffen we ons dat dit geen eenvoudige keuze is. En in die ontdekkingstocht mogen we leren, experimenteren en ontwikkelen. Dus we gaan op avontuur en nemen je hier graag in mee!

 

Onze menukaart is bewust klein en simpel. Een milde keuze voor onszelf, maar ook voor de wereld als het gaat om waste én het past bij het gevoel van een Huiskamer: eten wat de pot schaft.. We koken zoveel mogelijk biologisch, lokaal en (bijna al onze gerechten zijn) vegetarisch. We willen jou graag voeden met eerlijk & echt eten en gerechten die prikkelen. Kom je dat ervaren en proeven in onze Huiskamer? Wees welkom!

Een Huiskamer dus, waar wij wensen dat jij je thuis voelt. Met lieve mensen, veel aandacht en een simpele, maar zeer lekkere kaart. Zoals je thuis eet wat de pot schaft, geeft onze kleine menukaart eenzelfde beleving. En zoals je thuis voor een drankje naar de koelkast loopt, mag je bij ons aan de bar bestellen. 

Meer Zwier?

Wij hebben nog veel meer voor jou in petto. Bekijk wat er verder voor leuks te doen is bij Zwier!