de Winkel van Zwier

In onze Huiskamer vind je ook onze receptie. Naast dat je hier terecht kunt voor het huren van bootjes en SUP’s of andere vragen, is hier ook de Winkel van Zwier. Hier verkopen we lekkere en gezonde snacks, zoete verwennerijen en drankjes. Ook verkopen we een aantal bijzondere producten met een verhaal. Laat je maar inspireren!

In de winkel

Koffie & thee

Koffie €2
Cappucino €2,50
Frisdranken v.a. €2,50
Bamboo rietje €1 per stuk

Wijnen per fles

Rood/wit/rosé v.a. €19
Cava €24

Bier

Gulpener v.a. €2,50
Speciaal bier €4,50
Alcoholvrij bier €2,50

Snacks 

Chips groot  € 2,50
Chips klein €1,50
Zoute drop €1,50
Koekjes €2
Mintjes €1,50
NICE ijsje v.a. €2

Inner Compass Cards

Ken je dat, dat je een lief kado krijgt en dat je een tijd later merkt dat je het heel vaak gebruikt? Voor Mariska geldt dat voor de Inner Compass kaarten van Neel van Lierop. Waanzinnig mooie kaarten om te zien met heel waardevolle en inspirerende teksten.

 

49 kaarten vol symboliek en wijsheid. De Inner Compass kaarten zijn een krachtige tool voor zelfreflectie en persoonlijke groei. Elke kaart staat voor een uniek thema en helpt je intuïtie te versterken in het dagelijkse leven. De kaarten kunnen je dagelijks ondersteunen of wanneer je een vraag hebt over een specifiek onderwerp. Een mooie tool om in onze snelle maatschappij weer te verbinden met jouw innerlijke stem.

 

€ 40,-

Pure Kakaw

Onze Jolijn heeft Pure Kakaw aangedragen voor in de Winkel. Wanneer je chocolade melk maakt van een Pure Kakaw tablet of hart, geef jezelf energie en inspiratie kado. Das bijzonder!

De cacao van Kakaw komt uit de Matagalpa regio in Nicaragua. Ze wordt vrij van chemicaliën en pesticiden gekweekt en de boeren krijgen een eerlijke prijs voor hun werk. De hoge kwaliteit van de fermentatie van de cacao geeft de bijzondere smaak met diepe complexe tonen.

 

Tablet (1 p) € 2,- & Hart (2-3 p) € 5,-

On the Rocks Notebooks

Omdat velen van ons altijd wel een schrijfboekje bij zich hebben voor notities en zielenroerselen 😉 hebben wij gezocht naar een prikkelend alternatief voor dat wat we allemaal al kennen. En we kwamen uit bij Paper on the Rocks.

Bossen en natuur beschermen is de missie van Paper on the Rocks. De langere versie? Paper on the Rocks maakt papierproducten, maar dan zonder bomen. Ze gebruiken bijvoorbeeld steenafval en landbouw afval voor de notitieboekjes. Hoe bijzonder is dat? Het papier is van hoge kwaliteit, zodat je er fijn op schrijft, tekent of schetst..

Leuk om te weten: 5% van hun tijd, energie en jouw aankopen besteedt Paper on the Rocks aan herbebossingsprojecten en natuurbeschermings-initiatieven. 

 

€ 11,95

LIEFKE magazine

Altijd op zoek naar mensen en producten die bij Zwier passen, kwam LIEFKE op ons pad. LIEFKE magazine is ontstaan vanuit de behoefte om te verstillen. Stil te staan, echt de tijd te nemen en ruimte leeg te laten. LIEFKE voldoet niet aan een standaard tijdschrift beeld, maar kiest voor het unieke andere, de schoonheid van het gewone alledaagse. Ze kiezen ervoor om niet alles op te vullen, maar om ruimte te maken op de bladzijdes en in ons hoofd. Het is prachtig!

Rust, eenvoud en natuur zijn de pijlers van LIEFKE. Ze nodigen jou uit meer te voelen en helpen je te vertragen. Ze stimuleren om meer te leven met de natuur. Het lijkt Zwier wel 😉

Vertraag je mee?

€ 17,5

Hydrophil Toothbrush

Tandenborstel vergeten? In ons winkeltje vind je de tandenborstel van Hydrophil. Deze borstels zijn helemaal biologisch afbreekbaar en gemaakt van BPA-vrij nylon. De verpakking is gerecycled bio-afbreekbaar karton. 100% vegan, fairtrade en niet getest op dieren.

 

Trots op jou

Rosanne Kok is een vriendin van ons én een goede schrijfster. Ze helpt ons ook regelmatig met het opschrijven van mooie verhalen.

Er zijn allerlei redenen waarom je trots zou kunnen zijn op een ander. Of op jezelf. Om deze mooie woorden uit te spreken ontwierp Rosanne speciaal voor de Week tegen Pesten een prachtige ansichtkaartenset. Deze set bestaat uit acht kaarten (zie de achterkant van het pakketje).

Een deel van de opbrengst van de kaarten gaat naar de Stichting Omgaan met Pesten.

€ 7,95

Social Box

Lobke en Evert-Jan van de Socialbox kwamen in de winter van 2018 op ons pad en meteen waren we verkocht van hun product en de filosofie erachter. Als dit niet bij Zwier past, weten wij het ook niet.. En daarom zijn we een samenwerking met ze aangegaan. Een unieke essen socialbox van Zwier. Waarmee we je uitnodigen om ook thuis bewust te kiezen voor offline momenten. Leg de aanwezige smartphones in de box, kaarsjes aan en genieten maar van elkaar!

 

€ 79,-

Minibox 1-dag-offline

Anna van Oenen van 1 dag Offline zit in ons hart. Haar prachtige offline boxen inspireren je om te ervaren wat offline zijn met je doet. Welke ruimte er ontstaat. Inspiratie, ongemak, een lach. Het komt allemaal voorbij wanneer je jezelf of een dierbare 1 dag offline kado geeft. Gevuld met prikkelende opdrachten, nodigt de box je uit en dag lang met jezelf te zijn, zonder de afleiding van het online zijn. Verdieping, verbinding, momenten van stilte, bezinning je kan het allemaal ervaren. Ga jij het avontuur aan?

 

Je kan bij Zwier kiezen uit de Reflect (wie ben ik, wat kan ik, wat wil ik..) of de Relax (ontspanning en even helemaal niets hoeven) box.

 

€ 34,-

Yoni

Hoe lastig als je ergens bent en je hebt ‘ze’ nodig, maar ‘ze’ zitten niet meer in je tas.. Dat gebeurt! Daarom verkopen we bij Zwier ook tampons. Ja hoor! Maar dan wel tampons die ‘goed zijn voor de wereld’. Of in ieder geval minder slecht dan andere..

Yoni tampons worden uitsluitend van 100% gecertificeerd biologisch katoen gemaakt. Dit doen ze voor jou, voor de boeren en om de impact op het milieu zo laag mogelijk te houden. De boeren krijgen een eerlijk loon betaald. Ook de verpakkingen zijn op een duurzamen manier gefabriceerd.

 

€4

Meer Zwier?

Wij hebben nog veel meer voor jou in petto. Bekijk wat er verder voor leuks te doen is bij Zwier!