De Huiskamer

// restaurant de Huiskamer is helaas gesloten//

Onze wens is dat je je thuis voelt bij Zwier. Daarom ook de bewuste keuze voor een Huiskamer. Hier mag je je maaltijden afhalen, opeten en opladen, de krant lezen met een kop koffie, lekker eten, goede gesprekken voeren, spelletjes spelen. Simpel, samen en ontspannen. Er is genoeg ruimte voor alle tentgasten. Zo moet het zijn!

Het eten en drinken bij Zwier is een belangrijk onderdeel van het verhaal dat we te vertellen hebben; we willen je prikkelen en inspireren om goed voor jezelf, en daarmee goed voor de wereld om je heen, te zorgen. Wij noemen onze keuken de ‘Milde’ keuken, waar liefde & aandacht de belangrijkste ingrediënten zijn. Genieten maar!

Bar van vertrouwen

De Bar van vertrouwen is er voor jou. Gevuld met onze favorieten. Van prikkelende dorstlessers tot energiegevers en ontspanners. Kruip achter de bar, pak je drankje en zet dit op je lijstje met tentnummer. Als je uitcheckt mag je afrekenen.

Openingstijden Huiskamer (apr-sept)

VRIJDAG  10:00 – 22.00 uur
ZATERDAG  10:00 – 22:00 uur
ZONDAG  10:00 – 22:00 uur

Waarden

Zelfgemaakt

We maken zoveel mogelijk zelf met biologische producten uit het seizoen, en als het even kan van Hollandse bodem.

(H)eerlijk

We inspireren graag met echt lekker eten dat ook voedzaam is. Gerechten die je verrassen en verbazen. Dat proef je en dat zie je!

Bewust

Door bewust na te denken over bepaalde keuzes op het gebied van eten en drinken, hopen we anderen te inspireren. Veel van onze gerechten zijn plantaardig (soms met een beetje dierlijk) en we werken het liefst met biologisch/dynamische producten.

Milde Keuken

We noemen onze keuken een ‘milde keuken’. Daarmee bedoelen we dat we met onze keuzes mild willen zijn voor de aarde, dat onze gerechten mildheid toevoegen aan jouw lijf, maar ook dat we mild zijn voor onszelf. Het is een keuken waar we met respect om willen gaan met de aarde en dat wat ze geeft. Tegelijk beseffen we ons dat dit geen eenvoudige keuze is. En in die ontdekkingstocht mogen we leren, experimenteren en ontwikkelen. Dus we gaan op avontuur en nemen je hier graag in mee!

 

Een milde keuze voor onszelf, maar ook voor de wereld als het gaat om waste én het past bij het gevoel van een Huiskamer: eten wat de pot schaft.. We koken zoveel mogelijk biologisch, lokaal en (bijna al onze gerechten zijn) vegetarisch. We willen jou graag voeden met eerlijk & echt eten en gerechten die prikkelen. Wees welkom!

Meer Zwier?

Wij hebben nog veel meer voor jou in petto. Bekijk wat er verder voor leuks te doen is bij Zwier!