Doen bij Zwier

Logeren bij Zwier

Ons doel is dat jij opgeladen naar huis gaat. Daarom hebben wij hele fijne plekjes waar je kan logeren. Bij Zwier mag je doen wat jij wilt: lekker het water op of gewoon lummelen in het gras. Een middagdutje of verdwijnen in een boek. Kies bij Zwier wat bij jou op dat moment past. We nodigen je uit. En zwier jezelf weer helemaal op.

Eten & drinken

Het eten en drinken bij Zwier, een belangrijk onderdeel van ons verhaal. We willen graag prikkelen en inspireren om goed voor jezelf, en daarmee goed voor de wereld om je heen, te zorgen. Kom heerlijk genieten van allerlei lekkers uit onze ‘Milde’ keuken in de Huiskamer. Even op bezoek of als je bij ons logeert, kan je hier terecht voor een take away ontbijt, lunch en diner op vaste tijden. Als aanwaaier kun je je hier aanmelden. Ook hebben wij een echte Zwier winkel, met lekkere en gezonde snacks. En we verkopen hier een aantal bijzondere producten met een verhaal. Laat je inspireren!


Ontbijtbuffet | tussen 08:00 – 9:30 | €15 p.p.
Lunch | tussen 12:30 – 13:30 | €15 p.p.
Diner | tussen 18:00 – 19:00 | €22,5 p.p.

De Huiskamer

Winkel van Zwier

24-uur zonder

Bij Zwier dragen we graag bij aan positieve energie, het doet ons goed als je iets bewuster en geïnspireerd naar huis gaat. Dat kan doordat je na een dag op het water tot rust bent gekomen of door een fijne yogales bijvoorbeeld. Maar ook door nog extra de stilte op te zoeken. Daarom kan je bij ons 24 of 48 uur op een eilandje zijn. Alleen jij en jezelf, of toch liever samen? Wij verzorgen de rest.

Varen

Onze ervaring is dat bijna iedereen opgeladen van het water af komt. Daarom is Zwier en varen ook zo’n goede combinatie. Wij hebben voor ieder wat wils: sloep varen, zeilen, suppen of kanoën. Waar heb je zin in? En wil je dan de hele dag het water op of een aantal uurtjes: jij bepaalt. We nodigen je uit!