Doen bij Zwier

Logeren bij Zwier

Ons doel is dat jij opgeladen naar huis gaat. Daarom hebben wij hele fijne plekjes waar je kan logeren. Bij Zwier mag je doen wat jij wilt: lekker het water op of gewoon lummelen in het gras. Een middagdutje of verdwijnen in een boek. Kies bij Zwier wat bij jou op dat moment past. We nodigen je uit. En zwier jezelf weer helemaal op.

Eten & drinken

In de Huiskamer wordt er (h)eerlijk gekookt voor de logeergasten van de Havenhuisjes. De maaltijden haal je hier af om op te eten in je Havenhuisje of je blijft lekker eten in de Huiskamer. Ook vind je hier de Bar van het Vertrouwen voor allerlei lekkere drankjes. Hier mag je zelf je drankjes pakken en afrekenen.

de Huiskamer

de Winkel van Zwier

24-uur zonder

Bij Zwier dragen we graag bij aan positieve energie, het doet ons goed als je iets bewuster en geïnspireerd naar huis gaat. Dat kan doordat je na een dag op het water tot rust bent gekomen of door een fijne yogales bijvoorbeeld. Maar ook door nog extra de stilte op te zoeken. Daarom kan je bij ons 24 of 48 uur op een eilandje zijn. Alleen jij en jezelf, of toch liever samen? Wij verzorgen de rest.

Varen

Onze ervaring is dat bijna iedereen opgeladen van het water af komt. Daarom is Zwier en varen ook zo’n goede combinatie. Wij hebben voor ieder wat wils: sloep varen, zeilen, suppen of kanoën. Waar heb je zin in? En wil je dan de hele dag het water op of een aantal uurtjes: jij bepaalt. We nodigen je uit!