Wij zijn Zwier.

Een fijne plek waar je kunt doen wat jij wilt. Zwier is dichtbij de stad รฉn dichtbij de natuur. Hier mag je je laten leiden door wat goed voelt. Buiten op de plas en in het gras, op je bord en in je glas. Je krijgt nieuwe energie door te doen, of juist lekker te laten. Ontdek zelf wat positieve energie met je doet en Zwier jezelf weer helemaal op. We nodigen je uit!

Nazomer bij Zwier:

Nieuws

bij Zwier

de Huiskamer

In de Huiskamer wordt gekookt voor de logeergasten. De (h)eerlijke, vegetarische maaltijden staan hier klaar om af te halen. En no worries, wij doen ook de afwas ๐Ÿ˜‰ Ook is er take away voor aanwaaiers en vaargasten. Fijn als je hier reserveert. We hebben een dagelijks wisselend menu met vaste tijden en eet dus wat de pot schaft, gezellig!

Zwier Havenhuisjes Autumn

1 nacht Zwieren
18 uur offline in een Havenhuisje

We kregen vaak de vraag of je ook 1 nacht kon komen Zwieren. Maar hoe doe je dit met de impact die we willen maken. Daar hebben we iets moois op bedacht: 18 uur zonder. Kun jij 18 uur gemist worden? Hier lees je meer.

Datums:

  • zondag 17 oktober
  • woensdag 20 oktober
Vrijhaven Zwier - @Reisplaatje (73) kopie

VERBIND. met jezelf
3-daags Solo Retreat

In verbinding met jezelf. Doen wat goed voelt. Hier kom je in contact met datgene wat voor jou belangrijk is. Wij nodigen je uit voor een reis naar binnen. Uit je hoofd in je lichaam. Ver weg van de dagelijkse beslommeringen. Maak ruimte voor jezelf in de natuur, aan de Vinkeveense Plassen. Hoe?
Dat lees je hier.

Datums:

  • Zo. 24 t/m di. 26 okt.ย 
  • Zo. 21 t/m di. 23 nov.

Voor een dag of langer

Bekijk wat je allemaal bij ons kan doen om opgeladen weer naar huis te gaan.

Nรจt buiten Amsterdam

Met de auto vanuit Amsterdam of Utrecht ben je binnen 25 minuten bij Zwier!

Zij gingen je voor

Lees hier fijne Zwier ervaringen van o.a. Hey Honey Guide & What About Her.

HEY HONEY GUIDE

Lees hier hoe Eliane van HeyHoneyGuide.nl een weekend buiten de stad bij Zwier in een Havenhuisje heeft ervaren.

WHAT ABOUT HER

“In de verte zien we een leuk huisje en een hangmat, allemaal omgeven door water: dit moet het zijn!” Laura verteld over de Eilandhut.