ONTDEK ZWIER
aan het water

Voel je vrij

Wij zijn Zwier.

Een fijne plek waar je kunt doen wat jij wilt. Zwier is dichtbij de stad én dichtbij de natuur. Hier mag je je laten leiden door wat goed voelt.  Buiten op de plas en in het gras, op je bord en in je glas. Je krijgt nieuwe energie door te doen, of juist lekker te laten. Ontdek zelf wat positieve energie met je doet en Zwier jezelf weer helemaal op. We nodigen je uit!

Nieuws

bij Zwier

Het BuitenThuis arrangement is speciaal samengesteld zodat je toch kunt blijven Zwieren, om even
een paar dagen op te laden. We hebben alles op alles gezet om je te voorzien van een flinke dosis ontspanning, juist nu. Natuurlijk treffen we wel extra maatregelen zodat je onbezorgd kunt genieten. We vertellen je er hier graag meer over!

We kunnen weer zakelijke gasten ontvangen

We zijn blij dat we weer kleine groepen zakelijke gasten mogen ontvangen om uit de dagelijkse Corona beslommeringen te stappen in een andere wereld vol met groene natuur, vergezichten en onze lichte en comfortabele Werfplaats. Hierdoor ontstaat er weer ruimte voor creativiteit en ontspannen samen zijn. Precies dat wat we nodig hebben. Een thuisgevoel, lekker eten & drinken en ruimte om te doen wat goed voelt.
Voor jou en je team.

In deze vreemde coronatijd, waarin we allemaal thuis zitten en veel minder buiten zijn dan we eigenlijk zouden willen, hebben wij heel hard gewerkt om jullie te kunnen bieden wat we altijd bieden: een plek om bewust te zijn, om op te laden. We hebben op een rij gezet welke maatregelen we hebben genomen, zodat je zorgeloos kunt genieten.

Voor een dag of langer

Bekijk wat je allemaal bij ons kan doen om opgeladen weer naar huis te gaan.

Nèt buiten Amsterdam

Met de auto vanuit Amsterdam of Utrecht ben je binnen 25 minuten bij Zwier!

Zij gingen je voor

Lees hier fijne Zwier ervaringen van o.a. Bedrock, Flow Magazine & Bart’s Boekje.

BEDROCK

Lees hier hoe Rosa van Bedrock.nl een weekend buiten de stad bij Zwier heeft ervaren.

THE VEGAN EFFECT

“Lekker weg in eigen land. Ja, dat kan! En goed ook…” Quirine verteld over haar weekend in onze Eilandhut.