ONTDEK ZWIER
aan het water

Voel je vrij

Wij zijn Zwier.

Een fijne plek waar je kunt doen wat jij wilt. Zwier is dichtbij de stad én dichtbij de natuur. Hier mag je je laten leiden door wat goed voelt.  Buiten op de plas en in het gras, op je bord en in je glas. Je krijgt nieuwe energie door te doen, of juist lekker te laten. Ontdek zelf wat positieve energie met je doet en Zwier jezelf weer helemaal op. We nodigen je uit!

Najaar bij Zwier:

Nieuws

bij Zwier

Vanaf oktober kun je bij ons een lang weekend en in de schoolvakanties logeren in onze spiksplinternieuwe circulaire Havenhuisjes. Deze kleine huisjes hebben een wel heel uniek uitzicht over de haven. Het is ultiem genieten in de Havenhuisjes met alle comfort binnen handbereik, zoals een badkamer met toilet en regendouche, waterkoker cafetière en een koelkast. Wij verwennen je met onze (h)eerlijke maaltijden en je mag in een sloep varen. We vertellen je graag meer…

We kunnen weer zakelijke gasten ontvangen

We zijn blij dat we weer kleine groepen zakelijke gasten mogen ontvangen om uit de dagelijkse Corona beslommeringen te stappen in een andere wereld vol met groene natuur, vergezichten en onze lichte en comfortabele Werfplaats. Hierdoor ontstaat er weer ruimte voor creativiteit en ontspannen samen zijn. Precies dat wat we nodig hebben. Een thuisgevoel, lekker eten & drinken en ruimte om te doen wat goed voelt.
Voor jou en je team.

In deze vreemde tijd doen we er alles aan je toch te laten Zwieren. We hebben op een rij gezet welke maatregelen we hebben genomen, zodat je zorgeloos kunt genieten.

Thuis bij Zwier

De Huiskamer is exclusief gereserveerd voor onze logeergasten. Hier kun je als logee heerlijk eten, bij het haardvuur zitten en spelletjes spelen.

Voor een dag of langer

Bekijk wat je allemaal bij ons kan doen om opgeladen weer naar huis te gaan.

Nèt buiten Amsterdam

Met de auto vanuit Amsterdam of Utrecht ben je binnen 25 minuten bij Zwier!

Zij gingen je voor

Lees hier fijne Zwier ervaringen van o.a. What About Her & Bart’s Boekje.

BEDROCK

Lees hier hoe Rosa van Bedrock.nl een weekend buiten de stad bij Zwier in een Zwier tent heeft ervaren.

WHAT ABOUT HER

“In de verte zien we een leuk huisje en een hangmat, allemaal omgeven door water: dit moet het zijn!” Laura verteld over de Eilandhut.