Wij zijn Zwier.

Een fijne plek waar je kunt doen wat jij wilt. Zwier is dichtbij de stad รฉn dichtbij de natuur. Hier mag je je laten leiden door wat goed voelt. Buiten op de plas en in het gras, op je bord en in je glas. Je krijgt nieuwe energie door te doen, of juist lekker te laten. Ontdek zelf wat positieve energie met je doet en Zwier jezelf weer helemaal op. We nodigen je uit!

Winter bij Zwier:

Nieuws

bij Zwier

de Huiskamer

In de Huiskamer wordt gekookt voor de logeergasten. De (h)eerlijke, vegetarische maaltijden staan hier klaar om af te halen. En no worries, wij doen ook de afwas ๐Ÿ˜‰ We hebben een dagelijks wisselend menu met vaste tijden en eet dus wat de pot schaft, gezellig! Voel je thuis.

Zwier Havenhuisjes Autumn

22 uur offline
1 nacht in een Havenhuisje

We kregen vaak de vraag of je ook 1 nacht kon komen Zwieren. Maar hoe doe je dit met de impact die we willen maken. Daar hebben we iets moois op bedacht: 22 uur zonder. Kun jij 22 uur gemist worden? Hier lees je meer.

Zwiertent - Logeren

de Zwiertent

Yes! De Zwiertenten zijn weer boekbaar. Heerlijk om naar uit te kijken, toch? Wij hebben er zin in. Reserveer hier je plek.

Vrijhaven Zwier - @Reisplaatje (73) kopie

VERBIND. met jezelf
3-daags Solo Retreat

In verbinding met jezelf. Doen wat goed voelt. Hier kom je in contact met datgene wat voor jou belangrijk is. Wij nodigen je uit voor een reis naar binnen. Uit je hoofd in je lichaam. Ver weg van de dagelijkse beslommeringen. Maak ruimte voor jezelf in de natuur, aan de Vinkeveense Plassen. Hoe?
Dat lees je hier.

Voor een dag of langer

Bekijk wat je allemaal bij ons kan doen om opgeladen weer naar huis te gaan.

Nรจt buiten Amsterdam

Met de auto vanuit Amsterdam of Utrecht ben je binnen 25 minuten bij Zwier!

Zij gingen je voor

Lees hier fijne Zwier ervaringen van o.a. What About Her.

22 UUR OFFLINE

Dahpne

Daphne koos voor zichzelf en stapte 22 uur uit alle rollen die het dagelijkse leven van haar vragen. Zo ging ze zonder kids en man naar Zwier om ruimte te maken voor haar persoonlijke proces. โ€œWie leegte omarmt, krijgt er ruimte voor terugโ€ verteld Daphne.

WHAT ABOUT HER

“In de verte zien we een leuk huisje en een hangmat, allemaal omgeven door water: dit moet het zijn!” Laura van What About Her deelt haar ervaring over de Eilandhut.