Wij zijn Zwier.

Een fijne plek waar je kunt doen wat jij wilt. Zwier is dichtbij de stad én dichtbij de natuur. Hier mag je je laten leiden door wat goed voelt. Buiten op de plas en in het gras, op je bord en in je glas. Je krijgt nieuwe energie door te doen, of juist lekker te laten. Ontdek zelf wat positieve energie met je doet en Zwier jezelf weer helemaal op. We nodigen je uit!

Lente bij Zwier:

Nieuws

bij Zwier

de Huiskamer

In de Huiskamer wordt gekookt voor de logeergasten. De (h)eerlijke, vegetarische maaltijden staan hier klaar om af te halen. En no worries, wij doen ook de afwas 😉 Ook is er take away voor aanwaaiers en vaargasten.

We kunnen weer zakelijke gasten ontvangen

We zijn blij dat we weer kleine groepen zakelijke gasten mogen ontvangen om uit de dagelijkse Corona beslommeringen te stappen in een andere wereld vol met groene natuur, vergezichten en onze lichte en comfortabele Werfplaats. Hierdoor ontstaat er weer ruimte voor creativiteit en ontspannen samen zijn. Precies dat wat we nodig hebben. Een thuisgevoel, lekker eten & drinken en ruimte om te doen wat goed voelt.
Voor jou en je team.

Crowdfunding Rustvalkjes

Onze eerste crowdfunding was een groot succes! Binnen 4 dagen hebben we
€ 80.000,- opgehaald om 10 bejaarde zeilboten te redden van de sloop en om te bouwen tot elektrische Rustvalkjes. Hiermee geven we onze oude bootjes een nieuw leven en creëren we nog meer momenten van rust voor onze gasten. Zo up-cyclen we iets dat overbodig is geworden op een super duurzame manier. Leuk om te weten: de Rustvalkjes worden geladen met energie van onze eigen zonnepanelen. Het ombouwen is begonnen en we zijn ontzettend dankbaar en trots dat we zoveel steun hebben ontvangen.

Voor een dag of langer

Bekijk wat je allemaal bij ons kan doen om opgeladen weer naar huis te gaan.

Nèt buiten Amsterdam

Met de auto vanuit Amsterdam of Utrecht ben je binnen 25 minuten bij Zwier!

Zij gingen je voor

Lees hier fijne Zwier ervaringen van o.a. Hey Honey Guide & What About Her.

HEY HONEY GUIDE

Lees hier hoe Eliane van HeyHoneyGuide.nl een weekend buiten de stad bij Zwier in een Havenhuisje heeft ervaren.

WHAT ABOUT HER

“In de verte zien we een leuk huisje en een hangmat, allemaal omgeven door water: dit moet het zijn!” Laura verteld over de Eilandhut.