Wij zijn Zwier.

Een fijne plek waar je kunt doen wat jij wilt. Zwier is dichtbij de stad én dichtbij de natuur. Hier mag je je laten leiden door wat goed voelt.  Buiten op de plas en in het gras, op je bord en in je glas. Je krijgt nieuwe energie door te doen, of juist lekker te laten. Ontdek zelf wat positieve energie met je doet en Zwier jezelf weer helemaal op. We nodigen je uit!

Winter bij Zwier:

Nieuws

bij Zwier

de Huiskamer

Restaurant de Huiskamer is helaas tot en met 6 februari 2021 gesloten. Gelukkig wordt hier nog wel (h)eerlijk gekookt voor de gasten en blijven alle maaltijden inclusief. De maaltijden worden als take away afgehaald in de Huiskamer en kun je gezellig opeten in je Havenhuisje.

We kunnen weer zakelijke gasten ontvangen

We zijn blij dat we weer kleine groepen zakelijke gasten mogen ontvangen om uit de dagelijkse Corona beslommeringen te stappen in een andere wereld vol met groene natuur, vergezichten en onze lichte en comfortabele Werfplaats. Hierdoor ontstaat er weer ruimte voor creativiteit en ontspannen samen zijn. Precies dat wat we nodig hebben. Een thuisgevoel, lekker eten & drinken en ruimte om te doen wat goed voelt.
Voor jou en je team.

Crowdfunding Rustvalkjes

Deze winter verbouwen we 10 van onze bejaarde polyvalken (verhuur zeilboten) om tot elektrische ‘sloepjes’. Hiermee geven we onze oude bootjes een nieuw leven en creëren we nog meer momenten van rust voor onze gasten. In alle rust kunnen onze gasten dan genieten van het mooie water van de Vinkeveense Plassen, onze achtertuin. Zo up-cyclen we iets dat overbodig is geworden op een super duurzame manier. Good to know: de rustvalkjes worden geladen met energie van onze eigen zonnepanelen. Bouw jij met ons mee?

Voor een dag of langer

Bekijk wat je allemaal bij ons kan doen om opgeladen weer naar huis te gaan.

Nèt buiten Amsterdam

Met de auto vanuit Amsterdam of Utrecht ben je binnen 25 minuten bij Zwier!

Zij gingen je voor

Lees hier fijne Zwier ervaringen van o.a. What About Her & Bart’s Boekje.

BEDROCK

Lees hier hoe Rosa van Bedrock.nl een weekend buiten de stad bij Zwier in een Zwier tent heeft ervaren.

WHAT ABOUT HER

“In de verte zien we een leuk huisje en een hangmat, allemaal omgeven door water: dit moet het zijn!” Laura verteld over de Eilandhut.